2777
2789
عنوان

آزمایش بارداری

66 بازدید | 9 پست

سلام

من ۱۸تیر موعدم بود ولی نشدم ۱۹تیر بیبی چک زدم منفی بود  

از عید ببعد تقریبا دوره هام ۲۸/۲۷روزه بوده  تو اقدام بودم ولی زودتر پریود شدم این چند ماهو ولی این ماه هنوز پریود نشدم  ترشح دارم و درد سینه هر از گاهی هم دردای شدید رحمی از پریود شدید تر میگیره و ول می‌کنه یکم سرپا میمونم کار میکنم از درد کمر نمیتونم ادامه بدم

حالا سوالم اینه ممکنه باردار باشم؟دیگه نمیخوام بیبی چک بزنم می‌خوام آزمایش تیتر بتا بدم کی برم آزمایش بدم ک جواب قطعی بده چون می‌خوام بدونم اگه باردار نیستم مسکن بخورم برا این همه درد ک میکشم

اینم بگم بارداری اولمم فردای موعدبیبی چکم هاله انداخت  آزمایش گف مثبت ضعیفه بعد ی هفته تکرار کن ک مثبت شد ولی این دفعه می‌خوام تیتر بتا بدم

زود بیبی چک زدی صبر کن دو سه هفته دیگه بزن و از بده

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیتر همیشه نشون میده قطعی ی هفته صبر کنی مطمئن تره احتمالا بی بی هم نشون میده

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
باش ممنون عزیزم  اگه برم جوابش منفی باشه دیگه قابل اعتماده؟میتونم دارو بخورم با خیال راحت؟

آره مطمئنه ان شاء الله که باردار باشی و این در هات به خاطر همین باشه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.