2777
2789
عنوان

خانوما کمک قهر اومدم خونه بابام

102 بازدید | 11 پست

شوهرم میگه فقط حق داری ماهی یبار خونه بابات بری 

برام تعیین تکلیف میکنه همش بااین برو ازاون خوشم نمیاد حق نداری بری و این اخلاقا

اومدنی خونه بابام انقددددد غرزد توهین کرد به خودم و خانوادم که منم پیاده شدم و گفتم تااخلاقت درست نکنی برنمیگردم 

صب زنگ زد که چرا نمیاین گفتم بخاطر اخلاقت گفت بدرک حق نداری پاتوخونم بزاری منم موندم خونه بابام

دوباره شب زنگ زد خونه مادرش بود دادزد چرا نیومدی اونجا چه غلطی میکنی

الان پیام داده تو رو روح مادرت نیا بمون زن بابات شو 

منم نه مهریه میدم نه نفقه ببینم کی ضرر میکنه

اصلا سردرنمیارم منظورش چیه

برگردم خونه یا بمونم نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشه ماهی یبار میرم توام ماهی یبار برو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ما تو کوچه پدرشوهرم میشیم راضی نشد یه کوچه اونورتربخرهبهش میگم میگه من بره کاری میرم

عجب احساس میکنم پرش میکنن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘