2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم لیاقت من گوشی اپل هست نه گوشی پنج تومنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 96 پست
  بنظرت تواینستا بلاکش کنم محترمانه یا سین کنم جواب ندم؟

سین کنی جواب ندی بهتره

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه برای من هیچ کار نکرده بعد اگر یک شوهری برای زنش کاری کرده میگه اون تک دختره یا اون هر چیزی نمیپس ...

طرز فکرت درست نیست گلی

از دید مثبت نگاه کن

برات هدیه خریده براش باارزش بودی ک خریده واست

همون کاری ک میتونی با آیفون بکنی با گوشی بقول تو پنج تومنی هم میتونی انجام بدی❤شاد باشی

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

عزیزم اگه ایشون نمیتونه گوشی ای که در حد لیاقت شماست تهیه کنه چرا باهاش ازدواج کردی که تحقیرش کنی ای ...

عزیزم من همیشه سکوت میکردم و تشکر میکردم ولی دیدم انگار فکر میکنه من سطحم اینه

چیه با اون سیب گاز زدش؟😒

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
سین کنی جواب ندی بهتره

ببین کلا میگه قصدم اینه باهم اشنا شیم و دوست شیم

من حس .پاکی بهت دارم و این حسم خودم دارم ک فک کنم از بچگی نشات میکیره

من توقع ندارم تودوسم داشته باشی

خودم دوست دارم

منم یع کلام گفتم اهل دوستی نیستم

حالا چیکار کنم😢اگ پیام بده ادم وسوسه میشه ج بده

معجزه رخ خواهد داد...🌱

منی ک گوشیم پنج تومنیه😐😐😐😐😐

ب من چیکار داری اسی 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره