2777
2789
عنوان

روستایی یا شهری بودن طرف براتون مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 79 پست

ن اصلا 

اتفاقا مامانم اینا برای داییم دمبال دختر روستایی هستن مگه روستایی چشه؟ 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
ن والا!این همه معیار درست و حسابی هست چرا برم بچسبم ب محل زندگیش؟!!

منم متوجه این همه جبهه نمیشم واقعا

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود پر ادعا بودنم، اصللا مهم نیست مهمه ذات ادمه نه جایگاهش یا محل زندگی

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

امتیاز منفی نیست، اما چون خودم تجربه اش کردم، دیگه نمیذارم تکرار بشه، چون تفاوت فرهنگی بیداد میکنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نه نجابت و اخلاقشو برای داداشم یا پسرم میسنجم 

واصالت و نجابتو به ظاهر  یا روستایی  یا  شهری بودن یا از فلان خانواده خاص بودن نمیسنجم 

قشنگ میشینم با دختره خودم حرف میزنم 

الان ماهی گلی ول کدد شما شروع کردی؟

نه بخدا

این همه جبهه گرفتن نسبت به روستا عجیب بود برام

مگه چیه روستایی بودن

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

ن اصلا

مهم اینه دختر خوبی باشه و داداش یا پسرم عاشقش باشه 

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

راستش مادر منم روستاییه.. والا اصلااا خانواده پدریم با این مسئله مشکلی نداشتن

اومدم کامنتارو بخونم😁

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
نه ولی ترجیحا تو شهر زندگی کرده باشه اخه از روستا تو شهر آوردن و ادرس و چیزها رو یادش دادن مکافاته

آخه امروزه روستاها اونقدر دور از شهر نیستن اصولا مردم روستا با شهر در ارتباطن همیشه

نه بخدا این همه جبهه گرفتن نسبت به روستا عجیب بود برام مگه چیه روستایی بودن

عزیزم میدونم عجیبه براتون اما میبینید سلایق نتفاوته بعدشم سریع متاسفانه ازنجا جبهه میگیرن ناراحت میشین بخاطر اون گفتم