2777
2789
سلام واسه یکی از آشناها خواستگار اومده کاملا غریبه س اما طبق تحقیقات همه گفتن از هر نظر عالیه حالا آشنامون قراره جواب مثبت بده فقط میگه هیچ حسی بهش ندارم میترسم بعدا حس بوجود نیاد میخوام بدونم شماها از همون اول عاشق شوهرتون شدید؟ منظورم همون جلسات اول خواستگاریه
چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من از اول دوستش نداشتم ولی تو مدتی که اومد خواستکاری تا قبل از عقد بهش علاقه مند شدم یه دو ماعی طول کشید.
چقدر خوبه آدم دوست صمیمیش جاریش بشه! همیشه همبن جور دوست میمونیم! هورا!
نه من تا دو سه ماه از شوهرم فراری بودم کلا اما خوب الان با گذشت چهارده سال بسیار میدوستمش❤❤
خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
عشق و علاقه به مرور پیش میاد باهاش صحبت کنه بره بیرون کم کم ازش خوشش میاد اگه بخواد با این دید باشه که اصلا علاقه نداره و میترسه خودش دچار مشکل میشه
من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 
ولی خوب درستترین کار اینه که یه مدت نامزد بمونن تا بیشتر با هم آشنا بشن فاصله ی خواستگاری تا عقد من دقیقا ۲۰روز بود
خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
من و شوهرم فامیل بودیم. من قبل خواستگاری ازش متنففففففففر بودم.حتی بار اول ردش کردم.ولی خب..
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
الین جون چرا بوجود نیاد ؟وقتی دو طرف به هم محبت کنن قطعا بوجود میاد. آدم از غریبه هم مهربونی ببینه بهش حس خوبی پیدا میکنه چه برسه به زن و شوهر که جنس محبت و احساسشون هم فرق میکنه
ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم