2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا .. فک کرده پزشکی خیلی شاخه؟؟؟ همه الان با سهمیه و پول رفتن دارن میخونن .. 

اگه به همین راحتیه شما هم بفرما بخون عزیزم🙂

(البته میدونم الان میاین میگین مفتم قبولی بدن من پزشکی نمیخوندم عمرا، جوابم فقط یه کلمه اس : شما درست میگی)

دقیقا والله همشونم ک  با سهمیه رفتن همه چیز بکنار اصلا چیز خاصی تیست ی شغل  مثل بقیه شغ ...

عزیزم اونجوری که شما میگی هم نیست خر تو خر نیس وگرنه الان همه پزشکا بی سواد بودن کسی که حقشه قبول میشه

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
اگه به همین راحتیه شما هم بفرما بخون عزیزم🙂 (البته میدونم الان میاین میگین مفتم قبولی بدن من پزشکی ...

دقیقا حرفتونو قبول دارم خیلی با حرص صحبت میکنن نمیدون دانشجوی پزشکی چه سختی کشیده

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
عزیزم اونجوری که شما میگی هم نیست خر تو خر نیس وگرنه الان همه پزشکا بی سواد بودن کسی که حقشه قبول می ...

گلم من خانواده ام عضو هئت علمی یکی از دانشگاه ها علوم پزشکی کشور هستن

حالا کدوم دانشگاه بماند

خداشاهده میگه دانشجو داریم ک گریه میکنه من نمیکشم نمیتونم

ولی بنیاد فلان جا نمیزاره انصراف بدم

دیگ من خودم از همه چیز خبر دارم

من برام خیلی پیش اومده و نرفتم  بستگی به اون شخص مقابلت داره

عزیزم شخص مقابلم قصد مهاجرت به کانادا داره همش میگه اونجا اگه فوق لیسانس بگیرم میشم در حد پزشک و میتونم نسخه بپیچم و دارو بنویسم برا بیمارا

و من احساس میکنم از گفتن این حرفا سعی میکنه فاصله ی مدرکی رو از بین ببره، و من واقعا نمیدونم چی بهش بگم که بهش برنخوره، نه برای مدرک برای بیرون رفتن منظورمه🤦🏻‍♀️ آخه خیلی حساسه روحیش و باهرچیزی زود به هم میریزه

حالا مثلا پزشک ها خیلی خاص هستن و از دماغ فیل افتاده ها باید باشون برن بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این افکار احم ...

دقیقا جهان سوم جاییه که باید به پزشکت بگی دکتر و اسم کوچک اش و یا فامیلش و صدا نمیزنی.دکتر بر روی صندلی متفاوتی بالای اتاق میشینه نسبت به شما و به شما هم به چشم یک بیسواد نگاه میکنه که مدام سوالهای احمقانه داری.بعد این دکتر محترم با دریافت حق ویزیتهای کلان و نپرداختن مالیات و درامد سیاه احساس خدایی هم بهش دست میده.در صورتی که بقیه جاها پزشک هم یک کارمند معمولیه دولته که میاد در اتاق رو برای شما باز میکنه به شما سلام میکنه و با احترام راهنماییتون میکنه داخل اتاق و صندلی شما و دکتر هم کنار همه و‌بین شما میزی نیست که اون بالا باشه و شما پایین.

نرو

من اوایل کارم که با سطح شعور و فرهنگ بعضی‌ها آشنا نبودم سعی می‌کردم با همه محترمانه و صمیمانه برخورد کنم و حاصلش این شد ‌که یکی از کارگرهای پروژه بهم پیشنهاد ازدواج داد و بعدها به گوشم رسید رفته پیش همه جار زده فلانی عاشق منه و کلی حرفی که جاش اینجا نیست🤦🏼‍♀️

البته مشکل اصلی من با شغلش نبود و با شعورش بود

دقیقا حرفتونو قبول دارم خیلی با حرص صحبت میکنن نمیدون دانشجوی پزشکی چه سختی کشیده

نمیدونم این نگاه تنفرآمیز نسبت به پزشکا از کجا سرچشمه میگیره، ولی از هرجا که هست واقعا امیدوارم درست شه

نمیدونم این نگاه تنفرآمیز نسبت به پزشکا از کجا سرچشمه میگیره، ولی از هرجا که هست واقعا امیدوارم درست ...

مشخصه بیشتر از حسودی هست عزیزم

دقیقا جهان سوم جاییه که باید به پزشکت بگی دکتر و اسم کوچک اش و یا فامیلش و صدا نمیزنی.دکتر بر روی صن ...

شما از اون "جاهای دیگه" تشریف آوردید تو جهان سوم؟🙃

اگه آره که من دیگه حرفی ندارم

اگه به همین راحتیه شما هم بفرما بخون عزیزم🙂 (البته میدونم الان میاین میگین مفتم قبولی بدن من پزشکی ...

خواهر من باوجود اینکه هنوز درگیر علوم‌پایه هست و وارد اصل سختی‌ها نشده خیلی داره تلاش می‌کنه

توی دوره دبیرستان هم خیلی تلاش می‌کرد

عزیزانی که این حرف‌ها رو میزنن با موفق بودن همجنس خودشون مشکل دارن وگرنه این‌ها همون‌هایی هستن که به داشتن همسر پزشک افتخار می‌کنن