2777
2789
نرو من اوایل کارم که با سطح شعور و فرهنگ بعضی‌ها آشنا نبودم سعی می‌کردم با همه محترمانه و صمیمانه ب ...

منم دقیقا از همین میترسم که رفتار صمیمانم باعث سوتفاهم شه و پیش خودش یه برداشت دیگه ای بکنه، این که من بی میل نیستم به ایجاد رابطه باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به همین راحتیه شما هم بفرما بخون عزیزم🙂 (البته میدونم الان میاین میگین مفتم قبولی بدن من پزشکی ...

برو باو دلت خوشه اصن معلوم نیست پزشکی یانه .دوما حرف بعدیتم درست حوصله بحث باتو رو ندارم ک فک کردی فرقی بین کسی ک پرستار با پزشک وجود داره ‌ من بی افم هیت علمی دندون تهرانه اینجوری رفتار نمیکنه 

😉هیچوقت واسه هیچ کاری دیر نیست
عزیزم شخص مقابلم قصد مهاجرت به کانادا داره همش میگه اونجا اگه فوق لیسانس بگیرم میشم در حد پزشک و میت ...

قصد مهاجرتش مهم نیست خیلی از پرستارا میرن و زندگی خوبی هم اونجا دارن ، مهم حس تو ئه ، اگه حسی نداری نزدیک نشو اصلا بیرون نرو مگه گروهی باشین

نه خداروشکر من سر جام هستم و اونجا نیومدم سالیان سال

پس وقتی سرجاتون هستید چطور تشخیص دادید که توی "جاهای دیگه" دکترا چه جایگاهی دارن و این که میان درو برا بیمار باز میکنن و صندلی رو براش میکشن و احوال پرسی خانوادگی میکنن با بیمار؟ :) جوری توصیف کردید فک کردم خودتون اون "جاهای دیگه" زندگی میکردید!

(لطفا اگه از چیزی اطلاع نداریم شروع به نظر دادن نکنیم، با تشکر)

عزیزم اونجوری که شما میگی هم نیست خر تو خر نیس وگرنه الان همه پزشکا بی سواد بودن کسی که حقشه قبول می ...

عزیزم دقیقا بی‌سوادن ‌ وقتی میری بیمارستان و خرایی با سهمیه اومدن خوندن حتی ی آزمایش رو نمیتونن بخونن

منم دقیقا از همین میترسم که رفتار صمیمانم باعث سوتفاهم شه و پیش خودش یه برداشت دیگه ای بکنه، این که ...

خودت میخاری دکتر ‌ وقتی قصد نداری ب رابطه همینو بهش بگو

خواهر من باوجود اینکه هنوز درگیر علوم‌پایه هست و وارد اصل سختی‌ها نشده خیلی داره تلاش می‌کنه توی دو ...

دقیقا👌

اتفاقا الان یکی از عزیزانی که مدعی بود پزشکی چیز خاصی نیست و شماها فکر کردین کی هستیدو این حرفا، با افتخار اومدن نوشتن بی اف من دندونپزشکه😅 بعد به همجنسشون که میرسه میشه شغل به درد نخور و فوق معمولی😅🤦🏻‍♀️ آدم میمونه چی بگه حقیقتا

مشخصه بیشتر از حسودی هست عزیزم

اولا سعی کن تو زندگی کم خودشیرین باشی اصلا صورت حالبی نداره

ثانیا من خودم دانشجوی رشته ی دکتری معماری هستم و اگه بیشتر زحمت نکشیدم از یه پزشک کمتر هم زحمت نکشیدم

از لحاظ پرستیژ کاری هم که کاملا مشخصه حرفه ی ما سطح بالاست

پس بیخود با دید خودشیرینی نظر نده.بحث من اینکه این خانوم

ملاک رفتن یا ترفتنشون رو از روی مدرک داره تشخیص میده

نشون میده افکارش آپدیت نشده هست

میتونست بگه بدلیل اینکه این اقا ب من وابسته میشه نمیتونم برم

نه اینکه بچه گانه و تازه ب دوران رسیده تایپیک بزنه 

پزشک با پرستار میره بیرون؟!!!!

اصلا عنوان تمسخر انگیزه 

تفکر مسخره هست 

و اینکه شماهم سعی کن یه مقدار از دوز خودشیرین بودنتون رو کم کنید

دل بقیه زده نشه

مچکرم 

پس وقتی سرجاتون هستید چطور تشخیص دادید که توی "جاهای دیگه" دکترا چه جایگاهی دارن و این که میان درو ب ...

سر جام جایی که ۱۲ساله دارم زندگی میکنم و ایران نیست.فکر نمیکردم جمله ام پیچیده باشه.

در ضمن برات عجیب نباشه سلام کردن پزشک به بیمار  و احترام گزاشتن و مشایعتی که میکنه چون حداقل جایی که من زندگی میکنم همه مشاغل ارزشمند هستن و طبقه کسی با شغل یا مدرک تحصیلیش بالا و پایین نمیشه و همه یکسان از شان و منزلت اجتماعی و احترام برخوردارن.

عزیزم دقیقا بی‌سوادن ‌ وقتی میری بیمارستان و خرایی با سهمیه اومدن خوندن حتی ی آزمایش رو نمیتونن بخون ...

پس شما از این به بعد خدایی نکرده اگه بیمار شدی با توسل به خدا و امام ها شفاتو بگیر، راست میگین به هر حال پزشکا خرن ولی نمیدونم چرا با این حال بازم میرید پیششون برا مداوا!! یعنی از یه خر خودتونو بی علم تر و بیسواد تر میدونید؟