هیچوقت نمیدونستم نماز اول وقت انقدر آرامش داره قبلا کم پیش میومد اول وقت بخونم و اگر میخوندم متداول نبود اما این روزا با خودمم غریبم وقتی میبینم موقع اذان با چه شوق و ذوقی وضو میگیرم و با حوصله تمام نمازمو میخونم همش میگم این واقعا من هستم که قبلا با بی حوصلگی نماز میخوندم؟ این روزا انقدر آرامش قشنگی دارم که حتی دلم نمیاد دعای دیگه ای کنم جز اینکه خدایا بهم استقامت بده و کمکم کن تا این ۴۰ روز دوره رو با موفقیت پشت سر بگذرونم چون میدونم بعد از این ۴۰ روز من خیلی عوض میشم و حالم خیلی بهتر میشه و میدونم اگر هرروز مثل این روزا باشم چیزای خوبی در انتظارمه
@امیرجونم
ایشون پا به پای من توی این دوره شرکت کردن و هنوزم پر از اراده ادامه میدن و من میدونم قطعا ایشون هم احساسات خیلی زیبایی دارن
این تاپیک رو فقط و فقط برای این زدم تا شاید اگر منتظر یه فرصت هستین تا از یه گناه دور بشین یا قلبتون آروم بگیره یا به خدا نزدیکتر بشین و یا خیلی چیزای دیگه این فرصت رو غنیمت بشمارید و توی دوره ۴۰ روزه نماز اول وقت شرکت کنین
اگر کسی خواست شرکت کنه همین تاپیک رو لایک کنه من اسمشو توی دوره مینویسم و بهش خبر میدم که چه زمانی باید شروع کنه....