2777
2789
عنوان

کمک تهوع و بی اشتهایی بارداری

101 بازدید | 13 پست

سلام دوستان راهکار ندارین من چکار کنم اصلا از زندگیم بیزار شدم دایم تهوع و بی اشتهایی هفته هفت هستم و دکتر فقط دسه و یدوفولیک و ب شش داده هیچی نداده 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتامین ب رو نخور بدترت میکنه منم مثه تو بودم قرص دمیترون از داروخونه گرفتم خوردم هیچ ضرری هم نداره هم اشتها اوره هم‌ نمیزاره حالت تهوع و سوزش سردل داشته باشی فقط سعی کن گشنه نشی برا سوزش معدت هم اب میوه انبه بیار بخور این دوتا خیلی خوب جواب دادن برامن امیدوارم براتون مفید باشه

ویتامین ب رو نخور بدترت میکنه منم مثه تو بودم قرص دمیترون از داروخونه گرفتم خوردم هیچ ضرری هم نداره ...

عزیزم دمیترون دارم میخورم باشه روزی چند تا بخورم؟آب انبه میخورم میخام خفه بشم من گر میگرم تو بارداریم ب شش و میخورم حس میکنم بدترم کرده ممنون گفتین اگر بدونی رنگم زرد شده به خدا هیچی نمیتونم بخورم تازه زندگیمو ول کردم اومدم خونمون موندم بازم حالم بهتر نشده 

عزیزم دمیترون دارم میخورم باشه روزی چند تا بخورم؟آب انبه میخورم میخام خفه بشم من گر میگرم تو بارداری ...

بله ب ۶ رو نخور من میخوردم صبح زود اسید زرد بالا میوردم  الانم چون هوا گرمه بدتر میشه معدت سعی کن ادویه نخوری چیزای گرم نخوری نری بیرون فقط استراحت کن جلو کولر شکمتم بزار باد سرد بخوره یخمک خوبه معدتو سرد میکنه

بله ب ۶ رو نخور من میخوردم صبح زود اسید زرد بالا میوردم  الانم چون هوا گرمه بدتر میشه معد ...

ممنون عزیزم من رفلاکس معده دارم ناشتا هر روز پنتوپرازول داده تازه وضعم اینه 

انشالله تموم شه راحت شی  بسلامتی هم زایمان کنی چیزای سنگین نخور کم بخور ولی وعده هاتو بیشتر کن& ...

ممنون از دعاتون ان شاله سلامت و شاد باشین من اصلا اشتها ندارم از بیشتر چیزها بدم میاد بدویارم ارثیه مادر خواهرام همین بودن یعنی چندان نمیتونم چیزی بخورم حالا دمیترون و شروع کنم بخورم ببینم اشتهام جاش میاد