2777
2789
عنوان

انتقال با جنین فریز

| مشاهده متن کامل بحث + 13443 بازدید | 56 پست
والا دفعه اول ۴۵۰۰ سال قبل شد این دفعه دو ماه پیش تخمک کشی کردم هایپر شدم انتقال انجام نشد هفت تا جن ...

سلام منم تخمک کشی داشتم .دکتر گفته رحمت باید ۱ماه یا ۲ماه اماده بشه بعد انتقال بدم کارت فریزمو گرفتم میشه بگید کیفیت جنین های شما چجور بود وچن تا انتقال دادن

سلام منم تخمک کشی داشتم .دکتر گفته رحمت باید ۱ماه یا ۲ماه اماده بشه بعد انتقال بدم کارت فریزمو گرفتم ...

عزیزم گفتن جنینا کیفیتش خوبه هفت تا داشتم ولی سه تا اننقال دادن اون چهارتا از فریز برنگشت یکیش گرفت 

خدایا مرسی ک هوامو داری پسرم   هامینمو ب سلامت بغل کنم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گفتن جنینا کیفیتش خوبه هفت تا داشتم ولی سه تا اننقال دادن اون چهارتا از فریز برنگشت یکیش گرفت& ...

سلام دوست عزیز خداروشکر که انتقالتون مثبت شده من پنجشنبه گذشته پانکچر داشتم و سه جنین برام تشکیل شده که فریز کردن دکترم گفت برای این که میخوای انتقالت بیفته قبل سال جدید هشتم این سیکل بیا تا سنو انجام بدم به نظر شما چرا بهم گفت هشتم به بعد که پاک شدم برم چون بیشتر دوستان گفتند اولین سنو روز دوم پریودی انجام میدن؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بهم بدین

سلام دوست عزیز خداروشکر که انتقالتون مثبت شده من پنجشنبه گذشته پانکچر داشتم و سه جنین برام تشکیل شده ...

عزیزم اون ک میگن روز دو واسه اوناییه ک هندز میخوان پانکچر کنن ولی شما ک انتقال جنین فریز داری از روز هشت سونو میشی تا ضخامت اندومتر ببینن هر وقت خوب شد انتقال انجام شه

سلام من شنبه تخمک کشی انجام دادم و۷ تخمک گرفتن که گفتن فریز .. اما نمیدونم کی باید انتقال انجام بشه ...

عزیزم بستگی داره ک اگه هایپر شده باشی دو ماه دیکه ولی میتونی خودت بیشترش کنی .....اگه هایپر نباشی ک سه روز بعد تخمک کشی انتقال انجام میشع ۱۴ روز بعد تست میدی بهتره این تایمو استراحت داشته باشی اگه مثبت بود بازم بهتره استراحت کنی و کار سنگین نکنی البته اگه لکه بینی و خوتریزی داشته باشی فرق داره و احتنالا امپول و شیاف میده بهت

اهان انشاالله بگیره . من برا تعیین جنسیت میخواستم .میدونین چجوری میشه روند کاریش؟

سلام به نظرمن نری بهتره آخه تعیین جنسیت مشکلاتی هم باخودش داری مثلا باعث سقط جنین میشه

سلام عزیزم.انتقال دادین؟منم مشکل شما رو دارم متاسفانه

سلام عزیزم امیدارم باردار شده باشی.متاسفانه من اون انتقالم کنسل شد چون جنین ها رشد نکرده بود 😞 و هنوز درگیرم متاسفانه...