2777
2789
عنوان

انتقال با جنین فریز

13442 بازدید | 56 پست

دوستان من الان روز پنج بعد از انتقال جنین فریز (۳)هستم دفعه دوممه و جنین فریز ندارم کلی استرس دارم روزا اول ک پادرد ..‌الان چند روزه ک ادرارم زیاده پهلوم درد میکنه ولی دیگه سوزش ادرار و اینا هم ندارم ب نظرتون مثبت میشم😁😁😁

خدایا مرسی ک هوامو داری پسرم   هامینمو ب سلامت بغل کنم   
انشاالله مثبت میشه. چقد هزینه کردی؟ هم دفعه اول و هم دوم؟

والا دفعه اول ۴۵۰۰ سال قبل شد این دفعه دو ماه پیش تخمک کشی کردم هایپر شدم انتقال انجام نشد هفت تا جنین داشتم فریز شد نمیدونم چطور حساب کردن شد ۹۱۰۰ الان هم ک اومدم واسه انتقال جنین چهار تا جنینا بعد از خروج از فریز برنگشت سه تا انتقال دادن و prp هم شدم ۴۳۰۰ شد من بیمارستان مادر ای وی اف کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دفعه اول ۴۵۰۰ سال قبل شد این دفعه دو ماه پیش تخمک کشی کردم هایپر شدم انتقال انجام نشد هفت تا جن ...

اهان انشاالله بگیره .

من برا تعیین جنسیت میخواستم .میدونین چجوری میشه روند کاریش؟

اهان انشاالله بگیره . من برا تعیین جنسیت میخواستم .میدونین چجوری میشه روند کاریش؟

میشه ولی ریسک سالم موندن جنینا یا نموندن هست یعنی کلی دستکاری میشه هزینه اش هم با ای وی اف ساده فرق داره

سلام بنظر من لانه گزینی براتون انجام شده و به لطف خدا بارداری

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

من روز دوم انتقال هستم دیروز دل درد پریودی داشتم امروز کمر درد و سر درد شدید بنظرتون این دردها طبیعی است؟

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
من روز دوم انتقال هستم دیروز دل درد پریودی داشتم امروز کمر درد و سر درد شدید بنظرتون این دردها طبیعی ...

انتقال و  تخمک کشی پشت هم بوده یا فریز ....داروهاتو استفاده کن اگه بهتر نشدی زنگ مرکزی ک انجام دادی بزن احتمالا ی چیز اضافه ‌کنن اگه جنین فرش بوده ب خاطر داروها و تخمک کشی ی خورده اذیتی من دفعه قبلم همینجور بودم اذیت شدم

انتقال و  تخمک کشی پشت هم بوده یا فریز ....داروهاتو استفاده کن اگه بهتر نشدی زنگ مرکزی ک انجام ...

نه جنین فیریز انتقال دادن

دارو چ بهت دادن و کجا انجام دادی

آمپول و شیاف پروژسترون و قرص استرادیول توی نیکان انجام دادم

آمپول و شیاف پروژسترون و قرص استرادیول توی نیکان انجام دادم

من ک خیلی بعد از تزریق امپول پروژستردن محلش دردنکاک میشه تا سه روز کیسه اب گرمم میزارم فایده نداره