2777
2789
عنوان

خانماده شوهر

139 بازدید | 15 پست

دوستم گفت این تاپیک رو بزنم دوستم۱۹سالشه یک ماهه عروسی کردن جواب کنکور اومد پزشکی قبول شده بود بعد شوهرش حتی خوشحال نشده بود بعد کارنامه پسر خواهر شوهرش کارنامش اومده بود شوهرش واسش سرویس خواب گرفته بود الان گف از شما بپرسم چیکار کنه اخه شوهرش نسبت بهش بعد از عروسی خیلی سرد شده در حدی که شبا باهاش نمیخوابه تو یه اتاق دیگه میخوابی حال دوستم خرابه

متولد ۱۳۸۶نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شوهر میخواد چیکار برا خودش دکتر بشه 

حتما طلاق بگیره و بچسبه به درسش

ته شوهرداری هیچی نیست ولی ته پزشکی خیلی قشنگه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

به دوستت بگو به هیییییچ عنوان به هیییییچ عنوان بیخیال دانشگاهش نشه بخاطر شوهرش اون احتمالا ناراحته که دوستت پزشکی قبول شده و احتمال میده سطحش بره خیلی بالا به شوهرش نخوره میخواد هرجور شده جلوشو بگیره. 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
اول بمن بگو ببینم تو خودت نامزدی هنوز با پسر عمت و من تاپیکهاتو خوندم اون چیرارو گردن پسر عمت چی بود ...

بعد اون ماجرا یه روز گوشیش پیشم بود بعد پسر عمم تو حمام جواب دادم خواستم بگم بعدا زنگ بزنید وقتی برداشتم هنوز حرفم از تو دهنم در نیومده بود دختره به عالمه حرف بارم کرد بعدش قطع کرد بعدش بهم زدم به هیچکس نگفتم دلیلو

متولد ۱۳۸۶نیستم