2777
2789
عنوان

اگه عروستون تولدبچشوخونه خواهرش بگیره ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 52 پست

من آقام،برو داداشتو دار بزن،ابهت رو شسته گذاشته رو پشت بوم خشک شه باد بردتش متأسفانه،خواهر من ،مردی گفتن زنی گفتن،زندگی مشترک حرمت داره،البته تا ببینیم داداشتو واسه خانمش چطور شوهری هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نفهمیدم چرا خونه خودش تولد نگرفته ک چی مثلا

خب ماام همینومیگیم مااصلامشکلی نداریم که خونه پدرش جشن بگیره ولی خونه باجناقی ک کلی دعواکرده باشوهرت ونمیادخونت چرا

من و خانوادم دخالتی نمیکنیم .داداشم خودش باید حرف بزنه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اخه بحث بدگفتن نیس ب نظرشماالان این کاراشکالی نداره؟

نه اشکالی نداره تو نمیدونی بین زن و شوهر چی گذشته هم داداشتو دوست داری هم یه طرفه به قاضی رفتن نتیجش راضی برگشتنه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
تولد بچشون باشه و با هرکی هم دعوا داشته باشن، منو خانوادم هیچ دخالتی نمیکنیم هرکاری میخوان انجام بد ...

مشکل اینه الان قهرکرده رفته خونه باباش.که چراداداشم گفته اونجاتولدگرفتی

عزیزم کاری نداشته باشین برادر شما با زنش خودش مشکل حل میکنن شما سختتونه نرید تولد بگید اومد خونمون براش کیک میگیرم یه تولد کوچیکه دیگه میگیریم ذوق هم می‌کنه بچه داداشت از اینکه دو تا تولد داشته

داداشتون بجای اینکه بیاد به شما داستان رو تعریف کنه خودش باید مشکلشو با زنش حل میکرد همین کار داداش ...

داستان تعریف نکرده خودش عکس گزاشت خونه خواهرش تولدبود بعداداداشمم ب ماگفت

دعوای زن و شوهری به خانواده ها مربوط نیس

بنظرم شما دخالت نکنین، هر چقد  هم که زن و مرد  بی شخصیت  باشن و تو دعوا خانواده طرفو بکشونن  وسط، بهتره شما چیزی نگید

خودش شرمنده میشه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰