2777
2789
عنوان

اگه عروستون تولدبچشوخونه خواهرش بگیره ناراحت میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه الان قهرکرده رفته خونه باباش.که چراداداشم گفته اونجاتولدگرفتی

خب به برادرت مربوطه، زن شما که نیست! زن داداشته خودش هم باید بتونه زندگیشو اداره کنه، بچه که نیست.

از جریانات زندگیشون بیاین بیرون تا خودشون راه حل پیدا کنن.

البته اخلاق خانواده من اینطوریه😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شایدم تو دعوای باجاناق ها داداشتون مقصر بوده عروستون انتظار داره که باهم آشتی کنن و کینه کدورت رو بذ ...

اصلاداداشم تولدنبوده زنونه اس.نه دلیلش این بوده که رنگ وسایل خونه خواهرم ب تم تولدبیشترمیاد😐

تولد گرفتن خونه پدر و مادر برام قابل درکه ولی تولد گرفتن خونه خواهر تازه باجناقا بحثم داشتن نمیتونم درک کنم 

شوهر خواهر من پارسال یه ذره قیافشو واسه شوهرم کج کرد من دیگه آدم حسابش نکردم 

ولی بهتره شما دخالت نکنید اونا اشتی میکنن و این بحثا یادشون میره ولی اگه شما حرفی بزنید تا عمر داره این یادش نمیره به خاطر ارامش برادرتون دخالت نکنید

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

من بودم میگفتم یه تیک کیک تو دهن بابای من رفته برات زیادی کرده 😑لطفا ب خواهرتم بگو کم از مال داداشم بخوره ورشکست میشه ..

دختر عقدع ایی وقتی همسزش دوست نداشته بااید به نظرش احترام بزاره داداشت خیلی پروش کرده ک بلند میشه سر چیزی ک حق با داداشتون بلند میشه قهر میره

نگید 

ما باشیم هیچ دخالتی نمی کنیم. خوب به ما چه؟

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش

وقتی تولد زنونه بوده خب تم خونه هم می‌خورده من باشم خورده نمی‌گیرم بذارید اینو مادر برای دل خودش کرده 

من خودم خواهرشوهرم 😂😂😂 

ازدواجم نکردم بگی حمایت از عروس و اینا 

ولی واقعا چیز بزرگی نیست و برادرتون بزرگش کرده