2777
2789
عنوان

بیاین بگین سر و وضعتون بهتره یا خورد و خوراکتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 26 پست
بنظرم بیشتر میوه بخور ک هم پوست ومو وناخنتو تقویت کنی هم معدت ی نفسی بکشه ازاینورم غذاتو سبکترکن.غذا ...

اتفاقا هیچکدوممون زیاد نمیخوریم.خودم کلا دیگه غذا به دهنم‌مزه نمیده نصف میوه هامونم‌که معمولا پلاسیده میشن

یا تنقلاتمون از بس میمونن بیات میشن😓اما همچنان شوهرم‌اصرار داره که تجملات خوب و رسیدگی زیاد به ظاهر خوب نیست

باید خورد و خوراکمون خوب باشه که سالم و قوی باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هردو اصلا تحمل بی پولی ندارم. چون نمیشه از هیچکدوم زد . تغذیه بد همه چیو خراب میکنه هزار برابر باید پول دکتر بدی . سر و وضع بد هم خب باعث میشه ادم روحیه ش و روابط اجتماعیش تحت تاثیر قرار بگیره . من اصلا نمیتونم تو این چیزا قناعت کنم . از شانسم شوهرمم خسیس بود دارم جدا میشم البته خسیسی یکی از ویژگی های زیباش بود علت اصلی دخالت مامانش .

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
ماخیلی بیشتر خوراکمون مهمه البته من کم وبیش خرید لباسم میکنم ولی کلا خوراک

حالا من خودم و بچههام لباسم زیاد میخریم ولی شوهرم سالی یکی دوبار

ولی هیچ خرجی واسه زیبایی و...نمیکنیم.نهایتش یه رنگ مو و یه اصلاح

دورو برم دیدم که خانما از خرج شکم بچه هاشون میزنن میرن به خودشون میرسن

من با اینکه شوهرمم داره ولی اجازه نمیده.خیلی از دستش شاکی ام😓

اتفاقا هیچکدوممون زیاد نمیخوریم.خودم کلا دیگه غذا به دهنم‌مزه نمیده نصف میوه هامونم‌که معمولا پلاسید ...

چ ربطی داره.باید لباس خوبم تنت باشه ک اعتماد بنفست و حال روحیت عوض شه تو فکرکن ی ماه کلا خوردوخوراکت عالی بعدش همش ی لباس تکراری تنت.حالت بدنمیشه؟

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
اتفاقا هیچکدوممون زیاد نمیخوریم.خودم کلا دیگه غذا به دهنم‌مزه نمیده نصف میوه هامونم‌که معمولا پلاسید ...

ببین هر جور که ارامش و اسایش به زندگیتون میده انجام بده .بیخیال حرف مردم .ولی در کل زیاده روی و اسراف تو هیچی خوب نیست .یکم تعادل رو رعایت کنید بهتره..البته مردا اکثرشون به خورد و خوراک بیشتر اهمیت میدن تا ظواهر 

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
چ ربطی داره.باید لباس خوبم تنت باشه ک اعتماد بنفست و حال روحیت عوض شه تو فکرکن ی ماه کلا خوردوخوراکت ...

بالا گفتملباسمزیاد میخرم.ولی هزینه هایی مثل عمل و ژل وناخن و..نمیکنیم

مثلادکترپوست تاحالانرفتم ولیخودم همیشه بهترین کرمهارومیخرن

ولی اگه بخوام دکتر برمشوهرم میگه مگه چه ایرادی داری

یابخوام گوشی مدل بالاتر بخرم میگه گوشیت چه ایرادی داره

حالا من خودم و بچههام لباسم زیاد میخریم ولی شوهرم سالی یکی دوبار ولی هیچ خرجی واسه زیبایی و...نمیکن ...

تو ک شوهرت دست و دل بازه قانعش کن برا لباس و تیپ و ظاهر هم خرج کنه . من داداشم مثل همسر شماست ب خورد و خوراک حسابی میرسید ب ظاهر نه . ولی خیلی رو طرز فکرش کار کردم درست شد با هزار ترفند مجبورش کردم مو بکاره مو کاشت و خوشش اومد دیگه توجیهش کرد کفشای مارک بخره بخاطر اینکه پا قلب دومه و زیاد سرکاره 

بعد رفتم رو لباس خریدن قانعش کردم گفتم باید تیپ ادم متناسب باشه الان خیلی خوب شده حتی سفیدای موهاشو رنگ میکنه . و تازه میخام اغفالش کنم بره پیشونیشو بوتاکس کنه .یا مثلا گفتم بهش فشار چشم میگیری ب صفحه کوچیک گوشی خیره میشی بیا فلان جا تخفیف زده ایپد بخر 

خیلی خوب شده الان برا تکنولوژی و تیپ و اینا دیگ خودش مشتاقانه خرج میکنه

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
بالا گفتملباسمزیاد میخرم.ولی هزینه هایی مثل عمل و ژل وناخن و..نمیکنیم مثلادکترپوست تاحالانرفتم ولیخ ...

بزن گوشیتو بشکن بگو اینم ایراد! خخخ ولی اگ پوستت لک وجوش نداره 2 ماه ی بار برو فیشال صورتت 

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....