2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم فلفل سیاه میزد خخ

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹

من قطره استامینوفن زدم کمی تلخ شد نخورد

بجاش سریع میگفتم بستنی میخوری بدو بریم بستنی،(بستنی و خودم تو خونه با شیر موز و خامه و شکر درست میکردم)

تو غرفه باسلامم،کد تخفیف ارسال رایگان گذاشتم8zxbhtkqe6

عزیزم.اول از نظر ذهنی اماده اش کن بعد.فعلا بهش بگو ک بده زشته تو دیگه بزرگ شدی تشویقش کن دیگه نخوره بعدم کم کم بهش نده.من خودم این کارهارو کردم ۲ ماه قبل از اینکه پسرم از شیر بگیرم.شب خوابید صبح بلند شد گفت مامان دیگه نمیخورم مرد شدم.همون شد دیگه نخورد.چیه این کارها چسب و مو 

دلم نمیاد

اره گناه داره.منم میگم مامان چجوری دلت اومد میگه خو تندیس کم بود ی بار جواب داد از دست راحت شدم😂

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹

با خودکار مشکی دور نوکشو خط بکش مثل ی خورشید درست کن ولی با خط های زیاد بگو جی جی اوف شده 

من بچمو همینطور گرفتن از سینه هام ترسیده بود میگفت اصلا  در نیارش 

با ماژیک هم ک بکشی عالیه عالیه ترسناک تره

نوکشم رنگ کن با ماژیک مشکی 

خخخخخ

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹