ولی از صبح دارم فقط گریه میکنم تمام سرم درد میکنه چقد من بدبختم ک این عوضی شده شوهرم چنسال زندگی رو واسم جهنم کرده حالم ازش بهم میخوره کاش منم میتونسم جدا شم کاش
مشکل ماحل نمیشه مشاور هم رفتیم بد دهن زود جوش میاره دستش لق فقط فش میده و میزنه به خانوادم بدوبیراه ...
خب اگه خانوادت نمیتونن حمایتت کنن فقط ترسش بده که میرم.شده واسه دو روز برو و ازش شکایت کن خرج انچنینی نداره ترسش بده ادم ترسویی هست؟که از دادگاه و اینا بترسه؟مهر داری؟
یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی صبح منو زده موهای سرم کشیده هزارتا فش بهم داده بهم گفته بمیر سکته کن دهنت کج شه باز با این حرفا ...
چی بگم والا عزیزم.حداقل پاشو به خودت برس پاشو یه کاری کن حالت خوب شه غذا درست کن جوابشو نده خودش پشیمون میشه خدا بهت کمک کنه توکل به خدا کن...چرا عزیزم اینکارو باهات کرد؟مگه بهش فشار مالی یا چیزی اوردی؟بحثتون سر چی بود الکی که نمیاد اینکارو کنه
یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم