2777
2789
عنوان

امروز تولدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 36 پست
مشکل ماحل نمیشه مشاور هم رفتیم بد دهن زود جوش میاره دستش لق فقط فش میده و میزنه به خانوادم بدوبیراه ...

خب اگه خانوادت نمیتونن حمایتت کنن فقط ترسش بده که میرم‌.شده واسه دو روز برو و ازش شکایت کن خرج انچنینی نداره ترسش بده ادم ترسویی هست؟که از دادگاه و اینا بترسه؟مهر داری؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
خب اگه خانوادت نمیتونن حمایتت کنن فقط ترسش بده که میرم‌.شده واسه دو روز برو و ازش شکایت کن خرج انچنی ...

خودش از صبح بمن میگ پاشو برو لباسام تو تنم پاره کرد میخواست بندازتم بیرون اون از خداشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی صبح منو زده موهای سرم کشیده هزارتا فش بهم داده بهم گفته بمیر سکته کن دهنت کج شه باز با این حرفا ...

چی بگم والا عزیزم.حداقل پاشو به خودت برس پاشو یه کاری کن حالت خوب شه غذا درست کن جوابشو نده خودش پشیمون میشه خدا بهت کمک کنه توکل به خدا کن...چرا عزیزم اینکارو باهات کرد؟مگه بهش فشار مالی یا چیزی اوردی؟بحثتون سر چی بود الکی که نمیاد اینکارو کنه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
خودش از صبح بمن میگ پاشو برو لباسام تو تنم پاره کرد میخواست بندازتم بیرون اون از خداشه 

عزیزم ببخشید اینو میگم ها فک کنم یا دچار دلزدگی شده یا اصلا دوست نداره!خودت چی فکر میکنی؟بنظرم اون چون میدونه خانوادت نمیتونن حمایتت کنن واسه همین تورو مظلوم گیر اورده

🤣🤣لهنت بهت با این امضات🤣 وای خدا پاره شدم🤣🤣از بس خندیدم🤣

خخخ همیشه شاد باشی گل♡

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂