2777
2789
عنوان

امروز تولدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 36 پست
خستم عزیزم خسته گیر یه ادم نفهم افتادم ک فقط بهم فش میده

برای چی؟چرا؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای سرم کشید خستم خدااا

چیکار کرد؟چرا؟؟؟؟؟؟؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
ای خدالعنتش  کنه  انشالله  مستقل بشی  یا اون  ادم  بشه  ناراحت نش ...

مرسی عزیزم 

خود عنترش خونس منم تو اتاق حوصله ندارم قیافش ببینم بیرون نمیرم تو اتاقم خدا لعنتش کته

چون بچه دارم خانوادم شرایط مالی شون خوب نیس نمیتنن حماتم کنن

تولدت مبارک عزیزم، ان شا.. بزودی حال دلت خوب بشه هر طور که خدا صلاح میدونه. عزیزم حمایت که صرفا مالی نمیشه، اگه مشکلت حل بشه خودت جوونی، و میتونی واسه خودت و بچه ات نون آور خونه بشی. چه بسا یه دلگرمی خونواده با دست خالی، آدمو قوی و باعث انتقال انرژی مثبت میشه. 

نمیتونم یه کلمه حرف بزنم تا ی چیزی میگم فش میده بخدا از صبح بیدارشدم فقط گریه حتی یه قطره اب ه ...

خب اشتباه میکنی!چن سالتونه؟

باهاش حرف زدی؟امروز تولدته بلند شو اول به خودت برس بعدش برو پیش شوهرت باهاش خوش رفتاری کن بگو امروز تولدمه و.....باهم خوب باشین و گذشت داشته باشین البته خودتو سر سبک نکن سنگین و خانومانه رفتار کن کیک بپز بچتم خوشحال میشه زندگی رو اول خانوم باید به دستش بگیره ینی چی عزیزدلم چیزی نخوردی پاشو  غذا خوب بپز سفره پهن کن با شوهرت غذا بخورین خونتونو گرم کن نه اینکه باهم جنگ و دعوا کنین...همه تو زندگی دعواشون میشه مگه فقط شمایین.فقط بعضی رفتاراتونو باید درست کنین.نباید اجازه بدی دست بزن داشته باشه روت 

مبارکه ..برید مشاوره شاید حل بشه طلاق اخرین راهه تلاش کن شاید دوباره زندگیتو بسازی ..اگه میتونی شاغل ...

مشکل ماحل نمیشه مشاور هم رفتیم بد دهن زود جوش میاره دستش لق فقط فش میده و میزنه به خانوادم بدوبیراه میگ اینقد بدذات

مرسی عزیزم  خود عنترش خونس منم تو اتاق حوصله ندارم قیافش ببینم بیرون نمیرم تو اتاقم خدا لعن ...

اینطور نگو عزیزم بچت کجاس؟تو که شرایط جدا شدن نداری هیچ کس هم جز خودت نمیتونه کمکت کنه.پس پاشو عزیزم به خودت و به موهات برس‌.قبلش هم یه دوش بگیر سبک شی

خب اشتباه میکنی!چن سالتونه؟ باهاش حرف زدی؟امروز تولدته بلند شو اول به خودت برس بعدش برو پیش شوهرت ب ...

وقتی صبح منو زده موهای سرم کشیده هزارتا فش بهم داده بهم گفته بمیر سکته کن دهنت کج شه باز با این حرفا پاشم برم پیشش