2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از این حرفا نشنیدم 

ولی الان با اینکه ۲۳ سالمه فکر میکنم 

هنوز برای ازدواج زوده 

خدایی ۱۸ سالته ب چ چیزای فکر میکنی 

فکر درست باشه فکر ی مهارت فکر ی شغل 

گوربابای حرف مردم

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
خوش به حالت که مادرنداری که این حرفاروبهت بزنه

مادر دارم😐خدانکنه ک نداشته باشم 

ولی خودش شرایطو میدونه نمیزنه ت سر بچش

مادرت اگ این حرفو زده حا تاسف داره

بش میگفتی دختر توعم وختی ت مادرمی چرا بیان ب پام

۱۸ سال سنی نیس باور کن تا ۲۵ جا داری

منم ۲۰ سالمه مجردم خیلی حرف میشنوم اما میگم دوس ندارم ازدواج کنم چ دلیلی داره خودتو ضعیف نشون بدی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
خوش به حالت که مادرنداری که این حرفاروبهت بزنه

یکی از فامیلای  من 13سالگی بایه پسر 18سال بزرگتر از خودش سیاه بیکار بی پول بیشعور بد دهن ازدواج کرد 18سالگی طلاق گرفت د اگه همچین ازدواجایی مایه مباهات وافتخار خانواده اس زیادن همچین شوهرایی

مادر دارم😐خدانکنه ک نداشته باشم  ولی خودش شرایطو میدونه نمیزنه ت سر بچش مادرت اگ این حرفو زد ...

حالا چرا تا 25 ازدواج که محدودیت سنی نداره من 27سالمه مجردم همین الانم پسر خالم اومده راجبش تاپیک زدم ولی تابحال هیچ خواستگاری نداشتم ک واقعا اونی باشه میخوام وقتی به دلت نباشن چرا ازدواج کنی 

حالا چرا تا 25 ازدواج که محدودیت سنی نداره من 27سالمه مجردم همین الانم پسر خالم اومده راجبش تاپیک زد ...

نظر خودمه عزیزم تا ۲۵ سالگی چون ب بعد اونی ک بخاییم خاستگاریمون نمیاد 

البته جا ما همون ۲۰ ب بعد مکافاته اما من مقاومت کردم😁

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
نظر خودمه عزیزم تا ۲۵ سالگی چون ب بعد اونی ک بخاییم خاستگاریمون نمیاد  البته جا ما همون ۲۰ ب ب ...

نمیدونم ولی من خیلیا دیدم تو سن بالاترم خوشبخت شدن دیگه به خودم دخترم بستگی داره وموقعیتش شرایط همه چی 

نمیدونم ولی من خیلیا دیدم تو سن بالاترم خوشبخت شدن دیگه به خودم دخترم بستگی داره وموقعیتش شرایط همه ...

اونکه اره من زنداییم ۳۴ ازدواج کرد بخدا خوشبخته

مادرم ۲۷ 

الان ت فامیل ۳۱ هستن و ازدواج نکردن اما شرایطا فرق داره 

دورواطرافیان من همه ازدواج کردن یجور حس تنهایی دارم اما خب دیگ هنوز امادگی ازدواجم ندارم😬