2777
2789

من ۱۶ سالمه دکتر که رفتم استرس زیاد داشتم گفت الان فشارت نرماله رو ۱۰ چرا استرس داری از این حرفا 

بعد این قرص بهم داد که فکر کنم واسه استرسمه 

ولی سرچ کردم تو گوگل گفت واسه فشار خون بالا بیماری قلبی و در کنارش استرس تجویز میشه خواستم بپرسم این قرص کسی مصرف کرد؟

واقعا گوگل ادمُ گمراه میکنه😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اظطرابم استقاده میشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

اره سوالت چیه گلم

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

پرا تپش قلبه و استرسه

اسم دیگه این قرص هم ،قرص شب امتحانه

عزیزم از این به بعد وقتی دارو میگیری از دارو خانه دار بپرس که دارو واسه چی دادن بهت ماشاالله دکترای الان که هر عیبی میزارن رو ادم زیاد نباید بهشون اعتماد کرد.

ابجی سلام من ۱۵ سالمه تقریبا یه ساله پپرانول مصرف میکنم اونم موقع امتحانا یا وقتی که خیلی اعصابم خورده جون من تپش قلب داشتم مرتب استفاده نکن فقط موقع های ضروری نزار کسی هم بفهمه که بعد بگن این دختره قرص میخوره 

یه نکته دیگه ام اینه که دوتا نخور فقط یکی چون اگه زیاد بخوری فشارت می یفته😘

پرا تپش قلبه و استرسه اسم دیگه این قرص هم ،قرص شب امتحانه عزیزم از این به بعد وقتی دارو میگیری از ...

نه چون استرسی ام خیلی مدام فکرو خیال میکنم

بعد معدمم مشکل داره باعث تپش قلبم میشه 

اره سوالت چیه گلم

ادم استرسی هستم سریع تپش قلبم میگیرم زدم گوگل گفت واسه بیماران قلبی تجویز میشه تعجب کردم البته نمیخام استفادش کنم میخاسم ببینم دوستان تجربه مصرفشو دارن که راهنماییم کردن