2777
2789

بعد از ۴۰ روز بالخره شوهرم سرش به سنگ خورد اومد آشتی و کلا این مدت مادرشوهرم و خاهر شوهرام باعث شده بودن قهر باشیم  شوهرم بدون اینکه  اونها بدونن اومد رفتیم مشهد حالا مادرش فهمیده تمام بچه ها برده مسافرت که شوهر منو تهدید کنه مادرشوهر ریس خونس و هر چی پول و ثروت واسه اونه اونم لج کرده الان شوهرم ناراحت رفته سر کار منم شرمنده میگم بخاطر من لینجور شده مادرشوهرم خیلی بدجنسه از تجربیاتتون بگید واسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما بدون اطلاع رفتین مشهد  بعد مادر شوهرت فهمیده  بچه های خودشو فرستاده مشهد؟

یعنی باید برا مشهد رفتن از مادرشوهرش احازه بگیره؟

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
نه 😂😂 من چون متوجه نشدم میخواستم ببینم همینجوریه یا نه  آخه درست نفهمیدم چی گفت

اره اینا قهر بودن اشتی کردن رفتن سفر خانم بدش اومده انکار اینا بچه هستن حالا لحبازی میکنه

مادرشوهر من تازه ازدواج کرده بودم همیشه به سوهرم دوتایی مسافرت نریدااااااا نمیدونم به اون چه ربطی داشت

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم

شما که خودتون مسافرت رفتید حالا چه فرقی میکنه برا همسرت 

به جای خانواده با شما که شماهم عضو مهمی از خانوادشی مسافرت بوده 

اصلا نگو مقصر منم تقصیر من شد و فلان ؛الان از همین رفتارشون میشه نتیجه بگیری ک تو و شوهرت هرچقدر بیشتر رابطتون باهم خوب باشه اونا بیشتر حرص میخورن پس اصلا و ابدا جلو همسرت نگی که من مقصرم اونا تورو مسافرت نبردن ب جای این حرفا بیشتر بیرون برید و حدالامکان یه مسافرت دیگم برید تا چششون دراد 😂😂

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃