2777
2789
عنوان

بچه هاا بیاین کمک از دست مادرشوهرم 🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 25 پست
یعنی شما بدون اطلاع رفتین مشهد  بعد مادر شوهرت فهمیده  بچه های خودشو فرستاده مشهد؟

نه میدونی چیه تمام بچه هاشو از نظر مالی وابسته خودش کرده خب حالت که فهمید منو همسر رفتیم مسافرت می خواست همسر منو تحت فشار بزاره با بقیه بچه هاش رفتن بندر عباس که یعنی دیگه جز ما نیستی و من دارم واسه اونا خرج میکنم

میگفت با اونا بریم یعنی خودشونم بیان

عزیزم خیلی واضح و شفاف باید براشون توضیح میدادین که ما میخواهیم سفر دونفره بریم 

بدون رودربایستی و راحت 

من باشم حتما میگم و اگرم دعوا و قهری بعدش پیش بیاد اشکالی نداره چون بعد یه مدت آشتی میکنن اما مهم اینه که حرفتو زدی 

❌ درخواست دوستی ممنوع ❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میدونی چیه تمام بچه هاشو از نظر مالی وابسته خودش کرده خب حالت که فهمید منو همسر رفتیم مسافرت می خ ...

آهان 

شماهم میاس زنگ بزنین بهش خیلی ریلکس بگین چه خوب شد رفتین سفر انشالله بهتون خوشبگذره و جای ماهم خالی 😁

ولشون کن بهشون فکر نکن بزار هرکاری میخوان بکنن

مادر شوهرت مثل اینکه هنوز بزرگ نشده و تو بچگیش گیر کرده

❌ درخواست دوستی ممنوع ❌
شما که خودتون مسافرت رفتید حالا چه فرقی میکنه برا همسرت  به جای خانواده با شما که شماهم عضو مه ...

اخه اگر حمایت مالی مادرش نباشه ما زندگیمون سخت میشه مثلا مادرش خونه و ماشین میتونه بده واسش ولی چون تحت فرمانش نیستیم از همسر گرفته گفته خودت مستقل شو میترسم شوهرم کم بیاره 

آهان  شماهم میاس زنگ بزنین بهش خیلی ریلکس بگین چه خوب شد رفتین سفر انشالله بهتون خوشبگذره و جا ...

دقیقا لجباز خودش به کنار خواهر شوهرام همینطور من کاری به کارشون ندارم اونا هی استوری میزارن تیکه میندازن خیلی بدجنس اند 

دقیقا لجباز خودش به کنار خواهر شوهرام همینطور من کاری به کارشون ندارم اونا هی استوری میزارن تیکه مین ...

ولشون کن 

شما رفتار متقابل انجام نده 

استوری هاشونو باز نکن 

یکم ازشون فاصله بگیر

❌ درخواست دوستی ممنوع ❌
اخه اگر حمایت مالی مادرش نباشه ما زندگیمون سخت میشه مثلا مادرش خونه و ماشین میتونه بده واسش ولی چون ...

وای چقدر بد یعنی انقدر همسرت به مادرش متکیه 

اینطوری ک همیشه شما باید تحت امر مادرشوهر باشید و مستقل نیستید 

همینجوریه ک مادرشوهرت انقدر بد رفتار میکنه چون مطمئنه شما بهش نیاز دارید 

به نظرم شما اصلا تو این موضوع دخالت نکن حتی با شوهرتم اصلا راجبش حرف نزن بالاخره شوهرته نمیتونه تورو یه مسافرت دوتایی ببره؟ توهم حق و حقوقی داری 

بهتره خودش با خانوادش این موضوع رو حل کنه 

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃
مادرشوهرتان چطور این همه پول داره؟استوری ها را اصلا باز نکنید

ارث رسیده بهش حالا کاش به بچه هاش میداد با خوراک و غذا گولشون میزنه میگه تحت امر من باشید من بهتون غذا میدم یا پول لباس میده نه زمین نه خونه هیچی