2777
2789
عنوان

بیاین بگین بعد بچه دار شدن رابطتون با همسرتون چه تغییری کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم و طبق تجربه ام بعد زایمان میشه نظر داد. چون بارداری بچه هنوز نیست

اره ولی سختیای خاص خودشو داره الان من ۵ ماهه واقعا نتونستم غذا بپزم چون بوش حالمو بد میکنه,قبلا همسرم دهن بین بود با حرف مادرش عوض میشد الان اصلااااا,قبلا یدونه استکان تو خونه جابجا نمی کرد الان کلی کار میکنه,شبا همش مواظبه رو شکم نخوابم,به نظرم اگه چارچوب زندگی خوب بسته بشه بچه باعث زیاد شدن عشق و علاقه میشه اما اگه قبل بچه دار شدن اختلافا حل نشه بچه بیشتر باعث جدایی و دلخوری میشه, نمیدونم ایشالا که برا همه خیرباشه

اره ولی سختیای خاص خودشو داره الان من ۵ ماهه واقعا نتونستم غذا بپزم چون بوش حالمو بد میکنه,قبلا همسر ...

حضور فیزیکی بچه متفاوته.

الهی که همیشه همینطور ریشه دار و قشنگ عاشق بمونید

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
تا چند سالگی بچه اینجوری بودین؟ من. شوهرم اصلا کمک. نمیکنه ازش متنفر شدم 

تا ۲ سالگی وقتی شیر میخورد، چون بچم رفلاکس داشت خیییلی اذیتم کرد

حق داری متنفر بشی. وظیفه مرداس که کمک کنن، من همیشه ب شوهرم میگم فردای قیامت یقتو میگیرم که انقد تنهام گذاشتی

هممکاریییییی فقط و فقط همکاری

من پشت هم بچه دار شدم.شیر به شیر.

همسرم کمک حاله تو بچه داری،تو کار خونه.

ولی دو نفره هامون و حال و هوای بینمون خیلی تغییر کرده.نمی تونم کنار بیام.نمیشه که فقط یه مدت کوتاه از زندگی مشترک علاقه باشه

تا ۲ سالگی وقتی شیر میخورد، چون بچم رفلاکس داشت خیییلی اذیتم کرد حق داری متنفر بشی. وظیفه مرداس که ...

وای خدا عین من بچه م رفلاکس داره نزدیک دوساله نخوابیدم 

من هیچوقت نمیبخشمش فقط بخاطر بچه م دارم ادامه میدم 

وای خدا عین من بچه م رفلاکس داره نزدیک دوساله نخوابیدم  من هیچوقت نمیبخشمش فقط بخاطر بچه م دار ...

عزیزم بخاطر فرهنگ غلط ایرانه که فکر می کنن مردا رییسن و زنا دور از جونت نوکر.

با آرامش و محبت کم کم صحبت کن و کوچولو کوچولو به همسرت مسئولیت بده

وای خدا عین من بچه م رفلاکس داره نزدیک دوساله نخوابیدم  من هیچوقت نمیبخشمش فقط بخاطر بچه م دار ...

عزیزم حتما حتما از شیر بگیرش. من تا یه سالگی باید شیر میدادم و نمیدونستم اونقد زیاد شیر دادم

تو شهر خودمون دکتر بردم احمقا نگفتن. تهران دکتر مقدادی بهم گفت. و وقتی از شیر گرفتمش یهو خییییلی خوب شد بچه

عزیزم بخاطر فرهنگ غلط ایرانه که فکر می کنن مردا رییسن و زنا دور از جونت نوکر. با آرامش و محبت کم کم ...

متاسفانه انقدر از هم دور شدیم حرفی نداریم تو بارداری رابطه مون عالی بود 

خداکنه درست بشه چی بگم.