سلام عزیزای دلم من شوهرم قدش ۱۸۷ هست با کفش تا ۱۹۰ میشه جزو قدبلنداست کلا تیپش خوبه فرهنگی هم هست نه لاغره نهچاق ۱۰۵ کیلو هست بعضی وقتا بعضی جاها خانما بهش خیره و توجه میکنند به نظرتون ازش خوششون میاد؟ یا قد بلند براشون تعجب داره و خوششون نمیاد. راستی قد شوهرای شما چنده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا نی نی سایتیا شوهرا همه بالا۱۸۵؟😐 زنام بالا ۱۷۰؟ من شوهرم ۱۸۰ بیشتریا بش میگن قد بلند و معمولا ...
نه من طرفم بلنده ولی خودم کوتاهم😂
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
عه خوشبحالت چجوری پیدا کردی حداقل دوس پسر اینجوری موخوام😭😭
واسطه داشتیم خودم پیدا نکردم😂❤️
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
شما توخیابون همه رو باخودتو همسرم مقایسه میکنی گلم
برام قابل درک نیس قبل زیاد دقت نمیکردم اما از وقتی تو نی نی سایت اینجوری میگن کنجکاو شدن دیدم ن بابا خیلیاشون فقد جهت پزه و واقعا قد خیلی بلند پز انچنانی نداره ...
عزیزم تاپیکام بخون اولین تاپیکم درباره ریداکت جنین توی بارداریم اون موقع که حالم بد بود از شوهرم خواستم برام کاربری بسازه و هرچی میگم تایپ کنه درباره ریداکت اومده نوشته جنسیت مرد