2777
2789
عنوان

قد شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گلم؟

خ.شبحالت من دوس دارم شوخر ایندم خوشتیپ وقدبلند باشه ولی نیس کع نیس کلا قید ازدواجو زدم تازه بعضیا میگن برعگس میشه خواسته هات😭😭😭

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

قدش ۱۹۶ هست وزنش هم فک کنم ۱۰۰ باشه اگه اشتباه نکنم ، چند سالم هست باشگاه میره ولی هنوز دوستیم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

چرا نی نی سایتیا شوهرا همه بالا۱۸۵؟😐

زنام بالا ۱۷۰؟

من شوهرم ۱۸۰ بیشتریا بش میگن قد بلند و معمولا مردای دیگ یا کوتاه تر از شوهرم هستن یا هم قد ‌... یا فوقش یکم بلند تر

خودمم ۱۷۰ اونوقت نی نی سایتیا میگن ما قدامون همه بالای ۱۷۰ من کرک و پرم میریزه چون تو خیابون شاید ۱ یا فوقششش ۲ تا خانوم ازم بلند تر باشن😐

نمیدونم شاید اونا تو مریخن😐

کاربری سوممه😐🔫
بااین قدش  اگر وزنش کمتر باشه  باریک جلوه می کنه عزیزم  

چی بگم والا

شوهر من ۱۸۸ قدشه وزنشم ۸۵ کاملا رو اندام و فیته و باریک نیست😐

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
قدش ۱۹۶ هست وزنش هم فک کنم ۱۰۰ باشه اگه اشتباه نکنم ، چند سالم هست باشگاه میره ولی هنوز دوستیم

عه خوشبحالت چجوری پیدا کردی حداقل دوس پسر اینجوری موخوام😭😭

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸