2777
2789

یه مرگی داریم به اسم مرگ خاموش  وقتی خوابیدی مغز یادش میره که به شش ها و دستگاه تنفسی دستورات لازم برای تنفس رو بفرسته به همین خاطر  فرد تو خواب خفه میشه و میمیره فقط به خاطر اشتباه مغز   البته این اشتباه بر اثر یه بیماریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از کاربرا گفته بود وقتی دختر عمش خواسته از دنیا بره گفته مامان بزرگ( فوت شده) بزام نون پخته اورده من باید برم ...ب نظر من خیلی حالب بود موقع مرگ مادربزرگ ادم اینجوری بیاد دنبالش

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

دختره از رو پل عابرپیاده پریده بود پایین ماشین زده بودش

من که منتظرم داداشم به دنیا بیاد از طبقه ۱۲ بپرم خلاص🖖

دخی مهربون🙂❤️ زود ناراحت میشم دلم نازکه باهم تند حرف نزنین لطفا🙃 ناراحتی قلبی دارم😉💔
چند وقت پس یکی اب خنک خورد مرد 😐

اره منم شنیدم گرما زده بودن 

اب یخ خوردن 

اوردوز کردن😂

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

طرف فشارش بالا بوده تو  حموم جون داده...شوهرش دیر اومده سراغش تموم کرده...

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
دختره از رو پل عابرپیاده پریده بود پایین ماشین زده بودش من که منتظرم داداشم به دنیا بیاد از طبقه ۱۲ ...

چه ربطی به داداشت داره😂

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
یکی دیگه بود 

کی بود؟

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

همیشه حسرت می خورم به مرگ پدر بزرگم ۵۰ سالش بود

شب شد نمازش خوند مسواکش زد رفت خوابید منم کنارش بودم بعد چند. دقیقه  خرناس های وحشتناکی کشید و درگذشت

جلوی بچه ۷ ساله مرد!!!!!!!!خیلی وحشتناک بود

مادر بزرگ طوری زجه  میزد که ساختمون می لرزید

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند