2777
2789
عنوان

امروز بیبی چکم مثبت شد

333 بازدید | 30 پست

سلام من مشکل تنبلی تخمدان داشتم و باردار نمشدم در حالت عادی   سه ماهه با کمک داروهای تقویتی فولیکولام مناسب میشد اما باردار نمیشدم  ماه پیش عکس رنگی دادم و خدارو شکر مشکلی نداشتم   این ماه دوباره داروهای   تقویتی  رو تکرار کردم و اینبار وضعیتم خیلی عالیتر بود  

امروز دقیقا موعدم بود از دو روز پیش درد کمر و حالتهای پریودی داشتم گفتم دیگه دارم پریود میشم  و کلا   بیخیال بارداری شدم چون یه هفته پیش هم بیبی چک زده بودم منفی بود 

تا اینکه دیروز رفته بودیم کوهنوردی از اونجا که برگشتم دیدم یه ذره لک بینی شدم    دیگه یقینا گفتم که دارم پریود میشم اما صب که بیدار شدم اثری از لکه و پریودی نبود   رفتم بیبی چک گرفتم و زدم و خیلی ناباورانه مثبت شد 

همون موقع رفتم ازمایش دادم و تیتر بتام ۷۴ بود  اما گفتن چون خیلی زود ازمایش دادم باید دوباره تکرار شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقدر خوشحال شدم😍😍 

خوب شیرینی من کووو

چگونه اقایون رو دیوانه کنیم؟ نیازی نیست کاری انجام بدین،خودشون روانین، اگه میتونین برای سلامتیشون دعاکنین...😀😂😈 اگر شوهرت خیلے غر میزنه باهاش دعوا نڪن، بغلش ڪن...بغلش ڪن ببرش دم پنجره بندازش پایین😐😂تنها کسایی که فهمیدن شوهر به هیچ دردی نمیخوره عنکبوتای ماده هستن که بعد از جفت گیری عنکوبتای نر رو میخورن دمشون گرم 😂