2777
2789
عنوان

مبلمان جهیزیه

335 بازدید | 34 پست

سلام

مبلمان ۳۸ملیون خریداری شدن

۳۰ملبون میفروشم 

کاور ش رو هدیه میدم

مخصوص جهیزیه نوی نو

به دلیل نیاز مالی

کیفیت عکس خوب نیست

مبلمان در تبریز هست ارسال هم میکننم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی انقد نمی ارزن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ببخشید ولی انقد نمی ارزن

مبل الان زیر ۳۵ تومن نیست عزیزم یه سر برو یافت آباد 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
نه بابا با ضرر زیاد نمیتونم بفروشم

اره دیگه همینه مثلا من خودم مبل ندارم اما خب میگم اینجا به ۳۰ تومن هم میشه مبل خرید هم ناهار خوری .

یا تهران میشه کلی وسیله چوبی با ۳۰ میلیون خرید

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

دیدم شیک تر و ارزون تر ، نظرمو گفتم قصد بدی نداشتم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

وااای خدایا بلاخره یکی حرف دل منو زد 

من این مبلمان رو از تهران سفارش دادم ۱ماه طول کشید تحویل بدن تماما منبت دست هست...