2777
2789
عنوان

قلیوووووون وامونده😔😒

494 بازدید | 53 پست

بچها من نامزدم قبل عقد نگفته بود قلیون میکشه بعد عقد گف تفریحی میکشم با دوستاش وقتی میریم بیرون میکشه زن دوستشم پایس اونم قلیون میکشه

میگه کم‌کم توروهم میکشونم سمت قلیون

من از قلیون متنفرم از ضرراش میترسم

اگ قبل عقد میگف....😔

میترسم همین ک الان گه‌گاهی می‌کشه بعدا وابسته بشه

الانم بیرون میریم تفریح محااااااااله قلیون نکشه 😒

میگه بیرون بدون قلیون مفت نمی‌ارزه

من چیکار کنم چجوری بگم تفریحی هم نکشه میترسم وابسته ش کم‌کم زیاد ش

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من هرچی به شوهرم اصرار میکنم بیا با من بکش بچه مثبت نمیاد 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

منم‌مث ت بودم ولی الان تفریحی☹😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

بابد قبلش میگفت . به نظر من ، قلیون کشیدن کلا کار مسخره ایه!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

همین الان وابسته شده

چیکارش کنم؟😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
منو شوهرم هر شب میکشیم😂😂

ضرر داره اخه خدای نکرده سرطانی چیزی برای بچه‌دار شدن مشکل ندارع؟😭

منم مثل تو بودم الان یک عدد معتاد ب قلیون شدم منم

منم از ضررش میترسم اخهههه اگه ضرر نمی‌داشت بکشه منم همراهیش میکردم حتی شاید

ضرر داره اخه خدای نکرده سرطانی چیزی برای بچه‌دار شدن مشکل ندارع؟😭

وای ن بابا . الکلی ک نیس. تفریحی داره میکشه. کلا قلیون اعتیاد ک داره ولی فقط وقتی کسی پایش باشه میکشه وقتی تنهاس نمیکشه ک

واقعا اینقدر سخته ک لایکم‌ نکنین  
حالا من هرچی به شوهرم اصرار میکنم بیا با من بکش بچه مثبت نمیاد 

ضرر دارع😭

چیکارش کنم؟😭

برخورد کن باهاش وقتی بیرون میرید بگو اگه قلیون باشه من نیستم خودتو جدی نشون بده سخته مشکلات هم داره ولی ارزشش رو داره

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
منم از ضررش میترسم اخهههه اگه ضرر نمی‌داشت بکشه منم همراهیش میکردم حتی شاید

ی کاری نکن بره پشت سرت بکشه. الان داره بهت میگه و جلو خودت میکشه یکم گیربدی بازی رو باختی

واقعا اینقدر سخته ک لایکم‌ نکنین  
منم‌مث ت بودم ولی الان تفریحی☹😂

من نگران ضررشم😭

این زن دوستش همچین قشنگ میشینه می‌کشه تازه دعوا هم میفتن سزش😭🤣