2777
2789
عنوان

قلیوووووون وامونده😔😒

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 53 پست
وقتی یه زن میبینم که تومکان عمومی قلیون میکشه حس بدی بهش پیدامیکنم کلاچیزه مزخرفیه آخه چه لذت وسودی ...

همون دیگه منم بدم میاد 😭

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به قلیون کشیدنش ندارم من بیشتر ازین که جلو زن رفیقش و با هم قلیون میکشن بدم اومد  ما اگه ...

ن این اگه کسی پایش باشه میکشه تنها نمیکشه اصلا

نی‌نی سایتی‌های تروخدااا برام دعا کنید مشکل زندگیم حل بشه جایی جز اینجا ندارم ک ازشون کمک بخوام و درد دل کنم مرسی که هستین خواهرا😘😭 ی صلوات مهمونم کنین و دعام کنید😔
هممون یجایی قراره بمیریم😐 حالا با تفریحی کشیدن فلج ک نمیشیم خدایی نکرده

😭⁦🤦🏻‍♀️⁩

خب چی شد بعد؟😭

گذاشت کنار

یه بار بهش گفتم بودم دلم میخواد کاپتان بلک بکشم

چند وقت بهدش پرسید بالاخره کشیدی

گفتم نه هوس چند روزه بود خوشم نمیاد

بهم گفت افرین

در جواب گفتم کسی باید بگه افرین که خودشم مثل من باشه

نه مثل تو که به عشق شراب میری مسافرت

از اون روز به بعد نکشید حتی یه بار

😁 گاهی وقتا به شوخی میگه کاپتان بلک تو چیکارا کرد با من

Second Baby is loading 👶🏻
نههه تو مثل من وا نده همینجوری سفت بمون پای حرفت و اصلا هم نکش وگرنه بعد ازدواج مثل شوهر من میخاد هر ...

اره😭 اینجوری لااقل فقط وقتی با دوستاشیم میکشه

ببین وقتی حالش خیلی خوبه ازش بخواه نکشه باید قلقشا بدونی

نمی‌دونم والا 😭

یعنی قبل عقد اصلا بو نمی داد وقتی بغلش میکردی؟؟

نه آخه نمیکشه زیاد موقع عقدمون زمستون بود بیرونی جایی نمی‌رفته ک بکشه الان ک تابستون شده بعضی روزا میریم طبیعت میکشه😭

گذاشت کنار یه بار بهش گفتم بودم دلم میخواد کاپتان بلک بکشم چند وقت بهدش پرسید بالاخره کشیدی گفتم ...

چ خوب اما این فکر نکنم حرف گوش کن باشه 😭