2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر لاکتوز داره نخوری بهتره از جایگزین ماست استفاده کن جلو اشتهات و میگیره خواصش هم خوبه

نه یه دوره سه ماهه خودم چاق بشم

در عرض دونیم ماه اصن یه 80 کلیو شدم فک کنم😂😂

بعد نخوردم دیگه

یعنی الان خوب شدم!

ولی شکمم بد شده

دلم میخواد سریع  لاغر بشه

حداقل ۷ کیلو

نمیدونم دارویی چیزی هست اشتهام‌کم بشه لاغر کنه

نه یه دوره سه ماهه خودم چاق بشم در عرض دونیم ماه اصن یه 80 کلیو شدم فک کنم😂😂 بعد نخوردم دیگه یع ...

نیم ساعت قبل غذا قهوه تلخ یا نسکافه تلخ بخور بعد چند دقیقه ی لیوان اب

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
ببخش نت یکم ضعیفه دیر اپلود شد

فداتشم عزیزم خواهش

منم خیلی شبیه خودتم استخوان بندیم درشت نیست تو همین مایه هام...

آخه آرمین هی میخوند زن باید تپل باشه سفید و کمی چاق😁😍

فداتشم عزیزم خواهش  منم خیلی شبیه خودتم استخوان بندیم درشت نیست تو همین مایه هام... آخه آرمین ...

خب پس خوبی دیگه 

حساس نشو الکی ورزش شکم کن ..آب هم زیاد بخور 

اتفاقا منم میرم جلو اینه ببینم یکم چاقتر شدم همین اهنگ ارمین میاد تو ذهنم میخونم قرمیدم جلو اینه😂😂😂

ایران مث اروپا نیس یه پاره گوشتو باید داشته باشی 😂

مخصوصا اگه قدت بلندم باشه 

وای ک چقد حرف میشنیدم وقتی لاغر بودم

مثلا غذا نمیخوری مگه تو؟

ببین هرچی دستت میاد بخور

سرسفره ک اسیر بودم😂

اشتها نداشتم اصلا..اما همت کردم خودمو ۱۰ ۱۵ کیلو چاقتر کردم دیگه هم خودم راضیم هم بقیه 😂😂😂

وااااا🙁 
خب پس خوبی دیگه  حساس نشو الکی ورزش شکم کن ..آب هم زیاد بخور  اتفاقا منم میرم جلو اینه ب ...

وای چه جالب🤣🤣🤣 چه مثل من..... منم هی نق میزدن لاغری چقد حتی یه نفر گفت عین این معتادایی...🥴😖 اصن راستش همون یه نفر باعث شد شیرخشک نیدو استفاده کنم😂😂  اروم اروم غدا میخوردم میگفتن عین مورچه میخوری! خلاصه ام دی اف کردن مغز و دهنمو حالا همونا میگن چقد میخوری یکم لاغر شو😂😂😂 میگن 5 کیلو کم کن

ولی فرق من با شما اینکه شما اطرافیانتون معرفت داشتن من انگار حرفا خودشون یادشون رفتع😑😐😤