2777
2789
عنوان

بیبی چکم و بیاین نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 44 پست
دلایلتون ب نظر من اصلا کافی نیست.چ پزشک باشید چ ی فرد ساده.این خانم بی بی چکش قبل موعد هاله داره.پس ...

من‌مریض دارم که بیبی چک مثبته خون منفی نشون داده ب علت اکسپایر بودن کاست بیبی چک

پس کسیرو الکی امیدوار نکنید

دلایلتون ب نظر من اصلا کافی نیست.چ پزشک باشید چ ی فرد ساده.این خانم بی بی چکش قبل موعد هاله داره.پس ...

مشکل ایرانیا اینه که امید الکی میدن بهم

ب همین دلیل افسردگی توشون موج میزنه

کاش حقیقت گرا باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ربط ب ذوق نداره توی علم واقع پذیر باشید من هاله قابل قبولی نمیبینم بیبی چک اصلا ملاک نیس چ ...

خوب عزیزم ایشون نصف شبی با بی بی چک گزاشته ک هاله داره.اگ شما نمیبینید دلیل نیست که وجود نداره.بهتر نیست بگید فردا حتما برو آزمایش خون بده.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
مشکل ایرانیا اینه که امید الکی میدن بهم ب همین دلیل افسردگی توشون موج میزنه کاش حقیقت گرا باشید

حقیقت گرا اینه ک شما نمیبینید دارید انکارش میکنید.چیزی ک شما نمیبینید اما وجود داره.من میبینم.چند نفر دیگه هم دیدن.این امید الکی نیست.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
من‌مریض دارم که بیبی چک مثبته خون منفی نشون داده ب علت اکسپایر بودن کاست بیبی چک پس کسیرو الکی امید ...

خداراشکر دکترامون به جز علم به دعا و نذر و ورد هم اعتقاد دارن.😊

حقیقت گرا اینه ک شما نمیبینید دارید انکارش میکنید.چیزی ک شما نمیبینید اما وجود داره.من میبینم.چند نف ...

خب شما بگید مثبت

من بهتون عزض کردم حتا مثبت بودن بیبی چک هم دلیل ب بارداری نیس

بیبی چک تاریخ اکسپایر داره و از همه مهمتر خون هورمون رو کامل دربرداره بهتره خون بدن

گفتم ک بیمار داشتم ازین واضح تر مثبت بوده کامل ۲تا لاین مجزا و پررنگ اوردن نشون دادن

ولی خون در ۷۲ ساعت تکرار مجدد منفی بوده

منم میگم ان شاالله مثبت باشه اما حتما آزمایش بده. 

امید الکی به خودت نده که اگر 1درصد جواب آزمایش منفی باشه تو ذوقت نخوره

بسپار به حضرت جواد که شهادتش نه امشب

صبح هم برو ازمایش

الهی باردارباشی و بمونه برات سالم

1403/5/22مردم
خوب عزیزم ایشون نصف شبی با بی بی چک گزاشته ک هاله داره.اگ شما نمیبینید دلیل نیست که وجود نداره.بهتر ...

عزیزم من واقعا هاله رو دیدم اینم گفتم ک تو دوربین کمه ولی با چشم واصح نمیدونم چرا یسری گفتن منفیه و دلت و خوش نکن..ممنونم از شما چون درک کردی و امیدوارم کردین❤

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗
عزیزم من واقعا هاله رو دیدم اینم گفتم ک تو دوربین کمه ولی با چشم واصح نمیدونم چرا یسری گفتن منفیه و ...

بیخیال مهم نباشه .برو آزمایش فردا و جواب مثبتشو بیار بده.خدا هست.امیدم هست