تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
وقتی هاله داره امکان بارداری هست.منم با بی بی چک هاله دار الان.پسرم توی شکممه..
تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍 آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜 به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
خیر منفیه هم اینکه یک خطه و اینکه فقط یا ۵ دیقه اول قابل قبوله و بعدش اگر دوتا خط بشه مثبت کاذب هست
عزیزم هاله واضح دیده میشه.یکم دقت کنید.
عزیزم من پزشک هستم میدونم این تست منفیه مهم تست خون هست هورمون اول توی خون میاد بعد در ادرار پس ا ...
دلایلتون ب نظر من اصلا کافی نیست.چ پزشک باشید چ ی فرد ساده.این خانم بی بی چکش قبل موعد هاله داره.پس ب جای اینکه بزنید تو ذوقش بگید بهتره هر چه زودتر برید آزمایش.من روز موعدم هالم از این کمتر بود.اما یکی متل شما نیومد ناامیدم کنه.پزشک هستید درست.اما بلد نیستید امید بدید به مردم.حتی به غلط.اگ هم ما اشتباه کردیم این خانم میرفت آزمایش متوجه میشد.نه اینکه خوشحالی الانشو اینجوری پر از نگرانی کنید.