2777
2789
عنوان

بیبی چکم و بیاین نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی مطمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم چرا باورم نمیشه

برو آز بده خیالت راحت میشه

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
خیر منفیه هم اینکه یک خطه و اینکه فقط یا ۵ دیقه اول قابل قبوله و بعدش اگر دوتا خط بشه مثبت کاذب هست

رو سه دیقه مثبت شد هاله داره واضح تو عکس اینجوری هست پیش خودم ک میبینم هاله صورتی واضح داره اخه😔

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗
عزیزم اطلاعات غلط ندید ب مردم

وقتی هاله داره امکان بارداری هست.منم با بی بی چک هاله دار الان.پسرم توی شکممه..

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
خیر منفیه هم اینکه یک خطه و اینکه فقط یا ۵ دیقه اول قابل قبوله و بعدش اگر دوتا خط بشه مثبت کاذب هست

عزیزم هاله واضح دیده میشه.یکم دقت کنید.

وقتی هاله داره امکان بارداری هست.منم با بی بی چک هاله دار الان.پسرم توی شکممه..

عزیزم من پزشک هستم میدونم این تست منفیه

مهم تست خون هست

هورمون اول توی خون میاد بعد در ادرار

پس اگز خیلی عجله دارن بهتره تست خون بدن

ولی این بیبی چک ب هر دلیلی منفی است

عزیزم من پزشک هستم میدونم این تست منفیه مهم تست خون هست هورمون اول توی خون میاد بعد در ادرار پس ا ...

دلایلتون ب نظر من اصلا کافی نیست.چ پزشک باشید چ ی فرد ساده.این خانم بی بی چکش قبل موعد هاله داره.پس ب جای اینکه بزنید تو ذوقش بگید بهتره هر چه زودتر برید آزمایش.من روز موعدم هالم از این کمتر بود.اما یکی متل شما نیومد ناامیدم کنه.پزشک هستید درست.اما بلد نیستید امید بدید به مردم.حتی به غلط.اگ هم ما اشتباه کردیم این خانم میرفت آزمایش متوجه میشد.نه اینکه خوشحالی الانشو اینجوری پر از نگرانی کنید.

دلایلتون ب نظر من اصلا کافی نیست.چ پزشک باشید چ ی فرد ساده.این خانم بی بی چکش قبل موعد هاله داره.پس ...

عزیزم ربط ب ذوق نداره

توی علم واقع پذیر باشید

من هاله قابل قبولی نمیبینم

بیبی چک اصلا ملاک نیس

چون خطا داره و تاریخ انقضا و از همه مهمتر باید خون چک بشه ک خطا نداره