2777
2789

من ۴ماهه قهرم خونه مامانمم بخاطره کتکاری شوهرم اومدن اینجا بابچم...پدرمادرشوهرم شهرستانن ولی هرازگاهی میرن خونه شوهرم حالاامشب شوهرم اومدبچه رو برد مامان باباش ببینن الان زنگ زدم میگه خواهرشم بابچه هاش رفتن اونجا...یعنی درنبود من میرن اونجا انگارن انگار من نیستم شعورشون نمیرسه نرن شاید من دوست ندارم تووسایلم باشن خیلی پرروان حالم بهم میخوره شوهرمم سره این موضوع کوتاه نمیاد میگه نمیتونم دره خونموببیندم بگین چیکارکنم باهاشون 

تا خودت تو خونه زندگیت نباشی نمیتونی کاری کنی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چه قهریه حرف میزنید بچرو میبره مسخره کردین خودتونو برو خونت

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یا برگرد یا جدا شود و وسایلاتو بیار 

چاره ای دیگه نداری 

یا اگه جای اضافی داری توی خونتون برو توی یه اتاق بزار و قفل کن و کلیدشو بردار

بتهوون گفت: موسیقی مثل یک رویاست ریانا جواب داد: موسیقی را قطع نکن... :) 

برو سر زندگیت. وگرنه مث کفتار همه باقیمانده زندگیتو میخورن. بچت هم هی میبرن.

اگر هم کلا تصمیمت قطعیه میخوای جدا شی که بیخیال خونه زندگیت شو چون دیگه بخوای جداشی اونجا مال تو نیست متاسفانه

اون چه قهریه حرف میزنید بچرو میبره مسخره کردین خودتونو برو خونت

قهرم چون توخونش بابهانه هامختلف کتک میزنه حرف میزنم چون من زنشم وهرجاباشم باید خرج منوبچشو بده من ک درامد ندارم ماهی خداتومن پوشک بخرم

قهرم چون توخونش بابهانه هامختلف کتک میزنه حرف میزنم چون من زنشم وهرجاباشم باید خرج منوبچشو بده من ک ...

تاکی میخوای بلاتکلیف بمونی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اگه میخای جدا شدی اهمیت نده زود تر تمومش کن و وسایل هاتو بردار اگه هم میخای برگردی زود برگزد

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم