2777
2789
عنوان

مشاوره خوب سراغ دارین

191 بازدید | 4 پست

خانما مشاوره خوب سراغ دارین حضوری نمیخوام برم فقط ازشون یه سولی دارم مشاوره ازدواج کسی میدونه لطفا بگین

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
من خودم چهارشنبه با خانم دکتر المیرا آریانا وقت گرفتم قبلنم دو جلسه تلفنی باهاشون داشتم خیلی راضی ...

اها ممنونم عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توتهران یکیومیشناسم مشاوره غیرحضوریم گفت میده . برای مساعل زندگی باشوهرم من پیشش میرم الهیشکرراضیم.ولی برای انتخاب ازدواج نمیدونم .نسیم کنشلو .بزنی نت شماره دفترشومیده زنگ بزن بپرس

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
من توتهران یکیومیشناسم مشاوره غیرحضوریم گفت میده . برای مساعل زندگی باشوهرم من پیشش میرم الهیشکرراضی ...

ممنونم