بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اقدامم هفتم این ماه اقدام کردم یه مدت بعدش شکم درد داشتم همراهه ترشح .سره این ماه موعودم هست ولی امروز فقط لکه قهوه ای داشتم شکم دردم دارم نمیدونم چرا اینجوری شدم
اره واسه همین میگفتم ک زوده یه سال هست ازدواج کردم میخواستم یه مدت تنهایی حالشو ببریم بد ولی دیگ شوهرم میخواد مجبورم هم اینک خیلی تنها هستم شوهرم راننده تریلی هست هفته ها خونه نیس دیگ مجبورم یه بچه داشته باشم سرمو گرم کنم پوکیدم
نگه داری بچه سخته؟من هنوز هیچی نشده استرس سیسمونیشو دارم که چیا باید بخرم چیا نخرم ایشالا تو ذوقم نخ ...
دعا کن من بچه م دختر شه،تو هم بچه ات پسر شه بیا من کلی وسیله نو دارم بهت میدم،نرو سمت وسیله که خیلی گرونه،بچه ی من مستقل بار اومده دردسری نداشت از بچگی
اره واسه همین میگفتم ک زوده یه سال هست ازدواج کردم میخواستم یه مدت تنهایی حالشو ببریم بد ولی دیگ شوه ...
منم اون موقع یکسال بعد آوردم،چه کار خوبی کردم،الان اگه تازه اولی رو می خواستم بیارم حس نداشتم،واسه پسرم خوشحال میشنثم بچه دار بشم،می خوام بهترین رفیق دنیارو بهش هدیه بدم😍😊
دعا کن من بچه م دختر شه،تو هم بچه ات پسر شه بیا من کلی وسیله نو دارم بهت میدم،نرو سمت وسیله که خیلی ...
خخخخ مرسی عزیزم من از الان دارم براش برنامه ریزی میکنم میخوام بهترین باشه بهترینارو داشته باشه اره قیمتا ک افتضاحه ولی به شوهرم گفتم حالا ک بچه میخوای من براش همه چیمیخرما اونم قبول کرده اخه میدونی مامانم ازم دوره وقتی ازدواج کردم ۳۰ میلیون داد بهم گف برا سیسمونیت اینا