2777
2789

خانوما تروخدا یه دکتر خوب برای تیروئید بگین من 2 ماهه که باردارم آزمایشم دادم تیروئیدم پر کاره ولی میترسم پس هر کسی برم یه دکتر خوبی که تجربه داشتینو میگین خیلییی ممنون

عزیزم من بعد از پرس و جوی زیاد به این پزشک رسیدم.. حتماً بهشون مراجعه کن..

دکتر محسن خوش نیت.. سهروردی جنوبی ..روبه روی بانک دی.. کوچه نقدی.. سخت بیمار جدید می‌پذیرند اما منشیشون خانم خوبیست باهاش صحبت کنید و ازشون نوبت بگیرید (خانوم دشتی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم همین مشکل شمارو داشتم دختر خالم یه دکتری رو بهم معرفی کرد تو سعادت آباد به اسم الهام پور مطرود کارش حرف نداره خدایی منم تیروئید پر کار داشتم ولی باید قبل از اینکه بری تو ماه 3  درمان بشی حتمنا اصلا پشت گوش ننداز  اگر خواستی شمارشو بهت میدم کارشون حرف نداره

سلام عزیزم منم همین مشکل شمارو داشتم دختر خالم یه دکتری رو بهم معرفی کرد تو سعادت آباد به اسم الهام ...

ممنون میشم آدرس و شماره دکتر پورمطرود رو بدین و اینکه سایت اینستا هم داره؟

ممنون میشم آدرس و شماره دکتر پورمطرود رو بدین و اینکه سایت اینستا هم داره؟

اره عزیزم آدرس خانم دکتر : تهران ، سعادت آباد، بالاتر از میدان کاج، بین خیابان نهم و هفتم، مجتمع اداری میلاد کاج، طبقه 5، واحد 513

شمارشونم:  22080173-021 و 22373480-021 اره عزیزم اینستا هم دارن فوق تخصص زنان و نازاییivf (@drpourmatroud.ir) • Instagram photos and videos