2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی فکر و خیال میکردم🥲دیگه ادامه ندادم

من که روانی میشم ۵ ۶ ساله که وسواس فکری اضطراب زیاد تنگی نفس معده درد و افسردگی و پانیک و بی حسی دست و پا و هزار جور علائم دیگه دارم

چند وقت دارو خوردین؟یه ماه شد یا بیشتر؟

بهبود حس نمی کردین؟الان اگه خوبین چی کار کردین خوب شدین؟

من که روانی میشم ۵ ۶ ساله که وسواس فکری اضطراب زیاد تنگی نفس معده درد و افسردگی و پانیک و بی حسی دست ...

گلم دکترم خیلی خوب بود بیشتر باهام حرف می‌زد دارو زیاد نداد بهم دکتر ثاقبی مشهد 

منم فکر و خیال زیاد داشتم دارو هم سه ماه تقریبا خوردم بعدش باردار شدم دیگه نشد ادامه بدم ولی موقع خوردن داروهای گیاهی حالم خوب بود اصلا مثل قبل نبودم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
گلم دکترم خیلی خوب بود بیشتر باهام حرف می‌زد دارو زیاد نداد بهم دکتر ثاقبی مشهد منم فکر و خیال زیاد ...

آها ممنونم بعد از اینکه داروهاتون همون سه ماهی که مصرف کردین تموم شد چطور شد بهتر شدین؟یا همینکه تموم شد همشون برگشت؟

آها ممنونم بعد از اینکه داروهاتون همون سه ماهی که مصرف کردین تموم شد چطور شد بهتر شدین؟یا همینکه تمو ...

من حین مصرف داروها حالم بهتر شد 

حالا چون باردارم یکم هورمونا بهم ریختست احساس آشفتگی دارم ها 

ولی مثل اون موقع ها نیستم الحمدالله 

شماهم دارو دارین؟

اسماشونو یادم رفته فقط یکیش ماءالجبن افتیمونی بود شما چی دارین؟

من حین مصرف داروها حالم بهتر شد حالا چون باردارم یکم هورمونا بهم ریختست احساس آشفتگی دارم ها ولی مثل ...

الهی شکر که بهترین❤️

نه ماء الجبن افتیمونی هنوز دکترم بهم نداده قراره این سری برم بهم بده الان اواخر ماه دوم هستم داروهام کلی تو این دو ماه: منضج سودا ، شربت پرنیان ، آنولا ، شربت پدیکامون ، شربت تونیک عنصری جامع ، مادة الحیات

الهی شکر که بهترین❤️نه ماء الجبن افتیمونی هنوز دکترم بهم نداده قراره این سری برم بهم بده الان اواخر ...

مممنونم عزیزم از خدا میخوام شماهم حالتون خوب بشه 💝