2777
2789

سلام بچه ها من ازوقتی ازدواج کردم ۹ ماهی میشه هنوز جلوگیری نکردم ومشکلمم بگم ک من مشاوره نرفتم وزیاد چیزی درمورد بارداری وکی باید اقدام کنی نمیدونم بخاطر کرونا بسته بودن هرچی هم میدونم تو نت سرچ میکنم میخواستم بدونم دقیق باید از چندم اقدام کنم چند روز بعد پریودی ایا روز خاصی داره راهنماییم کنین ممنون میشم‌..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وقتی میری دکتر میگه مثلا باید از روز بعد پریودیت شروع کنی تا هفت روز و این جور چیزا ولی شما حتی اگه ی روز قبل از پریودیتم اقدام کنی احتمال بارداری هست

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد.......بزن بر طبل بی عاری که آن          

ازوقتی پریودت تموم میشه از پنج روز بعدش شروکن یشب درمیون..امااگه۹ماه جلوگیری نداشتی وباردار نشدی برو دکترحتما چکاب انجام بذی سونوت کنه وضعیت تخمدانت معلوم بشه.اسیدفولیکم شروکن روزی یکی بخور

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
ببین وقتی میری دکتر میگه مثلا باید از روز بعد پریودیت شروع کنی تا هفت روز و این جور چیزا ولی شما حتی ...

یعنی پریودی ک تموم شد ی روز بعد اقدام کنم خب اینکارو کردم پ چرا باردار نشدم هنوز بعدم ازمایش قبل بارداری انجام دادم گفت سالمی هیچ مشکلی نداری کمی پریودیم بهم ریخته بود بعد تنظیم شد میگم نکنه من اشتباه اقدام کردم 

اگر جلوگیری نداشتی و خودتوشوهرتم چکاپ شدین و مشکلی نبوده دیگه نگران نباش به همین زودیا باردار میشی

من بدون کیت تخمک گذاری باردار شدم

مرتب باید رابطه داشته بتشی اگر واقعا بچه میخوای مثلا ار توتنشو داری هفته ای سه تا چهار بار 

البته به توان بدنیت ربط داره ها نگی من گفتم هفته ده بار بیمار بشی

یعنی پریودی ک تموم شد ی روز بعد اقدام کنم خب اینکارو کردم پ چرا باردار نشدم هنوز بعدم ازمایش قبل بار ...

شاید هورمونات بهم ریخته.. اول برو پیش یه متخصص خون یا زنان بگو برای چکاپ اومدم و میخوام باردار بشم خودشون راهنماییت میکنن گلم

ازوقتی پریودت تموم میشه از پنج روز بعدش شروکن یشب درمیون..امااگه۹ماه جلوگیری نداشتی وباردار نشدی برو ...

اسید فولیک بهم داد مصرف کردم الانم تقریبا ۵ ماهه ک دارم اسید فولیک مصرف میکنم چون گفت بخور تا باردار بشی حس میکنم دکترم زیاد تجربه نداشت اخه دکتر عمومی پوست ومو وداخلی بود حتی دوماه پیش قرص کلومیفن بم داد تا ۵ روز مصرف کردم بدون اینکه من مشکلی داشته باشم بهم داد

و یه چیز دیگه اگه واقعا میخوای باردار شبی بعد از رابطه بلند مشو سریع برو دستشویی و حموم بزار یه نیم ساعت چهل دقیقه‌ای بشه بعد برو که سلولهای جنسی نر بتونن وارد رحم بشن گلی

اگر جلوگیری نداشتی و خودتوشوهرتم چکاپ شدین و مشکلی نبوده دیگه نگران نباش به همین زودیا باردار میشی ...

ن شوهرم چکاپ نداده فقط خودم میگم بعد نزدیکی باید چکارکنم؟

شاید هورمونات بهم ریخته.. اول برو پیش یه متخصص خون یا زنان بگو برای چکاپ اومدم و میخوام باردار بشم خ ...

اره اشتباه کردم ازاولشم رفتم پیش دکتر عمومی دکترمو عوض میکنم احتمالا مشکلی دارم ک باردار نمیشم

ن شوهرم چکاپ نداده فقط خودم میگم بعد نزدیکی باید چکارکنم؟

دراز بکش بعدش

سریع بلند نشو خودتو تمیز کنی و حمام کنی