2777
2789
عنوان

شما بودین اینو چجوری به شوهرتون میگفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 45 پست
شوهرم مرد فوق العاده خوبیه. برای من از نظر اخلاقی، بهترین و ایده ال ترین مردی بود که می تونست سر راه ...

خجالت بکش دختر خوب خودت جواب خودتو میدی

واسه چی توقع میکنی

دستتو بدار رو زانوهات یاعلی بگو خودت زندگیتو جمع کن

برکتی ب زندگیتون میاد ک اون سرش ناپیداس

بجای چشم به خدا چشم به بنده ی خدا داشته باشی باید همیشه چشم براه بمونی

خانم آقای دکتر
من پدر و مادر همسرمو دوست دارم چون واقعا از نظر اخلاقی خوبن اما اینکه کوچیکترین هزینه ای برای پسرشون ...

آها 

پس چون فهمیدن که پدر شما وضعیت مالیش خوبه کلا بیخیال کمک شدن و خودشونو زدن به اون راه

بعدا هم پسرشون میگه نداشتن بدن داشتن میدادن و پدرت چیز خاصی نداده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا یعنی هیچ پس اندازی برا پسرشون ندارن .

واقعا عروس خوبی گیرشون اومده که همه چی از خودش داره و انقدر هم صبوره

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
من پدر و مادر همسرمو دوست دارم چون واقعا از نظر اخلاقی خوبن اما اینکه کوچیکترین هزینه ای برای پسرشون ...

کسی ک باید انتظار داشته باشه ازشون شما نیستی 

چون هیچ حقی نداری توقع بسازی

همسرت باید ناراضی باشه ک اونم نیست

پس حرفی نزن ک دلخوری پیش بیاد

تا اینجا که مراقب باش شوهرت پررو نشه خونه و جهاز لوازم بزرگ رو پدرت گرفته ایشون نیاد اعصابتونو خورد ...

هم شوهرم هم خانوادش دائم از پدرم تشکر می کنن بابت کمکاش.

شوهرم ادم گربه صفتی نیت. اوایلم به شدت مخالف این بود که پدرم بهمون خونه بده میگفت خودم یه جا رو رهن کامل می کنم که در شان تو خانودت باشه. میگفت دوست ندارم فکر کنن بخاطر پول کنارتم یا اسم داماد سرخونه روم باشه. کلی زمان برد تا شوهرم قبول کرد چون میگفت پدرت هیچ وظیفه ای نداره وظیفه منه خونه و زندگی تهیه کنم. اما پدرم شرط گذاشت که دخترمو اجاره نشینی نمیفرستم

انتظارت زیادیه 

همیناواسه دخترشون کادوعروسی طلا میخرن .سیسمونی طلا . پسربدبخت مثل بی پدرمادرا .فرق گذاشتن بده

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
شوهرم مرد فوق العاده خوبیه. برای من از نظر اخلاقی، بهترین و ایده ال ترین مردی بود که می تونست سر راه ...

مقایسه زندگی و تلخ میکنه. سریع از دامش بیا بیرون.

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
خجالت بکش دختر خوب خودت جواب خودتو میدی واسه چی توقع میکنی دستتو بدار رو زانوهات یاعلی بگو خودت زن ...

به همون خدا چشمم به دست پدر شوهر مادرشوهرم نیست.

فقط ناراحتم که هییییچ پس اندازی برای ازدواج پسرشون در نظر نگرفتن

پدر شوهر منکه پولداره ولی هیچی نداد نه تو عروسی نه عقد,واسه پسرمم اولین عیدی50تومن داد

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دقیقا

بخدا شوهرم هیچی نداشت چون خودش خرج خودش می‌داده‌اند.بعدشم جلوچشم ماطلا میدادن به دختراشون.ماهم خداروشکرقطع رابطه ایم چندساله .اصلا نمیدونن پسرشون کجاست .مامان من ۱۲میلیون طلافروخت خودمم فروختم دادیم پول پیش.

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
آها  پس چون فهمیدن که پدر شما وضعیت مالیش خوبه کلا بیخیال کمک شدن و خودشونو زدن به اون راه بع ...

نه از اولشم هیچ پس اندازی کنار نذاشته بودن. یعنی کلا از همون اول هیچ فکری برای ازدواج پسرشون نداشتن. با وجودی که میدونم برای اون سه تا بچه دیگه در حد توانشون کمک کردن و دستشونو گرفتن