2777
2789
عنوان

💔خیانت💔

482 بازدید | 47 پست

سلام ازدیشبه فکرم خیلی درگیره و نخوابیدم...همسرم مشکوک میزنه بعضی شبا دیر میاد بعضی شباهم دیروقت میره بیرون تا صبح و میگه ماشین رفیقم خراب شده بود یا بهونه های مختلف دیگه...خونمون خط تلفن نداره و از قصد برای من شارژ نمیگیره ک بهش زنگ نزنم.بسته اینترنت هم با خط خودش برام میگیره که سرگرم باشم و مزاحمش نشم...خونه که میاد فقط فیلم میبینه یا خوابه..بیرون که میره خیلی به خودش میرسه...ماشین دوستشو گرفته که روش کار کنه ولی بهونه ای هست براش که دنبال کار دائم و با بیمه و بازنشستگی و ...نره.براش مهم نیست من و بچه کوچیکمون تو خونه چکارمیکنیم و چی میخوریم...خرید نمیکنه و وقتی بهش میگم شام چی درست کنم میگه هرچی بلدی...شما وقتی چیزی تو خونتون نباشه چی بلدین درست کنین؟خودتون رو برای یه لحظه بذارین جای من چه عکس العملی نشون میدین؟تازگیا اینطوری شده.قبلا خیانت میکرد ولی با ما هم خوب بود...دلم پر بود خواستم درد دل کنم...امیدوارم با این تاپیک مورد تمسخر و ...قرار نگیرم...این روزا حال دلم اصلا خوب نیست...میخوام خودم برم سرکار که دستم تو جیب خودم باشه مستقل بشم و از روی بچه ام خجالت نکشم ولی اجازه نمیده...البته خیلی از مشکلات دیگه اش رو نمیتونم اینجا بگم...فقط بگم اعتیاد داشت؛به من گفتن اعتیاد به قرص داره...چندروزی کمپ ترک اعتیاد بود ولی هنوزم بهش مشکوکم.خانواده ام هم حمایت نمیکنن که جدا بشم...نظراتتون رو میخونم🙏🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزخداغم ازدلت برداره عزیز بهش بگومن همچیز بلدم ولی هیچی توخونه نداریم عزیز رنج نخورهیچ وقت ماه پشت ابر نمیمونه بالاخره میاد بیرون خوداومریض نکن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

عزیزم صددرصد خیانته.همین رفتار و عینا همسر من داشت و خیانت بود.نمیتونی طلاق بگیری بی خیال شو دیگه نمیشه کاری کرد.شام هم چند شب چیزی درست نکن بگو هیچی نداریم .قبلش برا بچت و خودت درست کن بخورین.انشالله مشکلت حل شه

واقعا همه اینارو راست نوشتی؟ناراحت نشو دنیای مجازی 

حق دارین باور نکنین چون همه تو دنیای مجازی خوش و خرمن و از زندگی شخصی و مشکلاتشون چیزی به اشتراک نمیذارن جز من