2777
2789
عنوان

💔خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیانت درمان نداره من خودم درد کشیده م شوهرم با دو تا بچه حاضر نشد خیانتاشو ول کنه طلاقم داد تو ...

چجوری با دوتا بچه تونستی بری سرکار؟ حمایت خانوادتو داشتی ک جداشدی یا صبر کردی کارت جور شه بعد جدا شدی؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

منهم جداشدم باسه تا بچه بعدازهشت سال که خودم حصانتشون به عهدگرفتم مجبورشدم با این گرونی وبی سرپناهی دوباره سرپرستیشون وبدم به پدرشون واقعا هم من رنج میکشم هم بچهام دربه دردنبالکاروسرپناهم که دوباره بچهام بیان پیش خودم ازخدامیخوام کمکت کنه تا کاری وسرپناهی پیدانکردی جدانشوخواهش میکنم که مشکلاتت صدبرابرمیشه خواهرگلم

طراحی و نقاشی چهره و...تبلیغ کردم استقبال نکردن متاسفانه

دوستم متاسف شدم برات خداب دلت ارامش بده وسرشوهرت ب سنگ بخوره ،بااین وضع اقتصادی کسی سراغ طراحی چهره نمیاد بهتره ب فکر کاربهتری باشی مثلا از تولیدی ها دستمال اشپزخونه بخری عمده وباسودبیشتری بفروشی خیلی سود داره یاکسب وکاراینترنتی رابندازه

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
دوستم متاسف شدم برات خداب دلت ارامش بده وسرشوهرت ب سنگ بخوره ،بااین وضع اقتصادی کسی سراغ طراحی چهره ...

مرسی مهربون❤متاسفانه من سرزبون ندارم برای این کارا...یه بار جنس اوردم موند رو دستم☹️💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز