2777
2789
عنوان

توروخدا بهم بگید چیکار کنم

140 بازدید | 13 پست

سلام خانما من یه دختر ۱۴ ساله دارم 

میخواستم کمکم کنید خیلی به کمکتون احتیاج دارم

من یه دختری دارم که خوشگله چشماش درشته و ابروهاش و رنگ چشماش هم مشکیه بینی هم مثل عملیه لب هاش یکم درشته پوستش سفیده اما اندامش لاغره همش غصه میخوره به خاطر اینکه از نظر خودش لاغریش همه چیز رو خراب کرده

میگه : میترسم که هیچ کس برای ازدواج با من حاضر نشه و هیچکس منو پسند نکنه یا یه آدم زشت منو پسند کنه...

و میگه هر کسی که از من خوشگتره میاد پیشم غصه میخورم که چرا من مثل اون نیستم، به نظرتون چیکار کنم خواهش میکنم راه حل بدید اعتماد به نفس دخترم  خیلییییییییی بیش از حد پایینه😔😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن ازدواجش حداقل ده سال دیگه اس

اگر دخترته و خودت نیستی تو تربیتش اهمال کردی که از الان به فکر شوهره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

جای اینکه از الان تو این سن به فکر ازدواج و پسندیده شدن یادش بدین 

بهش بگو خودشو همینجور ک هست دوست داشته باشه

اگه خیلی اعتماد. ب نفسش پایین اومده بفرستش باشگاه ک اوکی بشه 

این فکرا از الان ب نظرم قشنگ نیست

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 

من بجای شما باشم بهش ارزش انسانیت را یاد میدم

داماد خواهر من زمانی که اومد خواستگاری خواهرزاده خیلی عالی بود  از نظر قیافه و ظاهر اما زمانی که داشت تخصصی اطفال می‌گرفت بنابر دلایلی قرصی شد و بعد ۵ سال زندگی خواهرزاده‌ام ازش طلاق گرفته  با یک بچه 

ما ی بار معلممون گفت زیبایی به ظاهر و اینا نیست و خودتون رو با بچه های مدرسه که همکلاسی خودتونن و هم سن هستید همه ی شکل لباس پوشید و بدون ارایشید مقایسه کنید .اون وقت میبینید همتون از نظر ظاهریم خوشگلید 

بعد نمیدونم تو چشمای من چی دید ک گفت تو رو هم به خاطر قیافتم ک شده میگیرنت منم که اصلا اشکی و بغضی خیلی خووب بود😅

بازم اعتماد به نفسم کمه ولی دیگه از اون موقع نمیگم من خیلی زشتم