2777
2789
عنوان

قرص ضد افسردگی

115 بازدید | 10 پست

سلام من مدتی قرص ترانکوبین وترازودون بخاطر استرس واضطراب ونخوابیدنهای آزاردهنده مصرف کردم یه مدت قطع کردم ولی یهو دوباره استرسام شروع شدن قصد بارداری دارم نمیدونم باید چکار کنم کسی هست بداد من برسه .دکترم قبلا میگفت با مصرف این قرصا جلوگیری کن اما الان میگه باردار شو مشکلی نداره چه کنم من

خب مشکلت چیه عزیزم؟از تاریکی میترسی

مشکلات مالی پشت سر گذاشتی ؟

هر چی که هست بشین حلشون کن دونه دونه استرست خود به خود خوب میشه

الانم داروهاتو اگه قطع کردی نخور یا اگه زمان داری برای بچه آوردن فعلا کم کم بخور و خییییلی کم کم طبق دستور پزشک قطع کن تا بدنت نفهمه

هر چیزی به جز مرگ تو دنیا چاره داره

مثلا اگه خوابت نمیبره بشین کتاب بخون روزا ورزش کن یا با کارای خونه خودتو خسته کن خوابت میبره

مهمتر از همه مشکلات زندگیتو حل کن و برای حل گذشته حتما پیش روانکاو خوب برو و همزمان دارو بخور بعد قطع کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشکلت چیه عزیزم؟از تاریکی میترسی مشکلات مالی پشت سر گذاشتی ؟ هر چی که هست بشین حلشون کن دونه دو ...

تلقین میکنم من ترس از نخوابیدن دارم ترس از مریض شدن .خیلی تلاش کردم رفع بشه ولی واقعا نمیشه

هر چیزی به جز مرگ تو دنیا چاره داره مثلا اگه خوابت نمیبره بشین کتاب بخون روزا ورزش کن یا با کارای خ ...

خیلی تلاش کردم ولی بیفایده بوده همسرمم نمیدونه که دارو مصرف میکنم

تلقین میکنم من ترس از نخوابیدن دارم ترس از مریض شدن .خیلی تلاش کردم رفع بشه ولی واقعا نمیشه

منظورت از مریض شدن چیه؟مثلا میترسی چند وقت نخوابی دیوونه شی؟نترس هیچی نمیشه خوابت که بگیره سر پا هم که باشی میخوابی

زوری نمیشه تنظیم خوابو درست کرذ باید بهش وقت بدی

همین الان برو یه متن خیییلی سنگین و کسل کننده که خیلی طولانی باسه از نت پیدا کن خوابت میبره

من خودم آدم استرسی بودم ولی به مرور آدم سنش که میگذره و درک میکنه و خودش تجربه میکنه که دنیا خیلی خوب و آروم و راحته بهتر میشه همه چی

تا الان که خوردی رو نگو و به روانکاوت بگو که هرگز درباره اش به همسرت چیزی نگه ولی داروهاییکه روانکاو داده رو بهش بگو چون این پنهونکاری خودش خییییلی استرس آوره 

یه روشی که خودم رو بی خوابی استرسی امتحان کردم اینه

این عکسی که برات میفرستم رو برو آهنگ صدای دریا و موسیقی بتهوون رو از اون سایتی که علامت زدم همون شماره ی یکش رو دانلود کنی هم کافیه و شب خوابیدنی چشماتو ببند بهش گوش بده برای خودت زمان بگیر اینجوری که از گوشیت اسکرین شات بگیر تا زمانش بیفته حداقل نیم ساعت به خودت زمان بده و چشماتو باز نکن

به هیچی هم فکر نکن به یه چیزی که علاقه داری فک کن و تصمیم بگیر به زودی انجامش بدی 

بعد تو زمانی که داری گوش میدی از نوک انگشتای پات شروع کن تا فرق سرت احساس کن سنگین شده وداره تو تشک یا تخت فرو میره بعد دستات بعد گردن و سر و...

روی هر سانت به سانت بدنت مکث کن و آروم آروم بیا بالا جوری که ده دقیقه طول بکشه