2777
2789
صابون تریاک ۴۵ خریدم راضی ام

عزیزم صبح و شب میزنی چند وقته ‌من هفتاد پنج گرفتم ساوه زندگی میکنم 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

ببین اصلا نباید صابون به صورتت بزنی.باید یه مدت از ژل شستشویی استفاده کنی که سالیسلیک اسید داشته باشه.دیپ سنس برا پوست چربش داره.شب و صبح باید استفاده کنی.توی یه دوره متوجه میشی چقد جوشات کم شده و زیر‌پوستیاتم رفته.بعدم برا جوشای جدید یه پماد کلیندامایسین بگیر که قیمتی هم نداره چهار پنج تومنه.روی جوشات بزن.شب و صب.دو سه روزه جوشاتو خوب میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صابون تاحالانزدم ولی فقط می تونم بگم هرچیزی نگیرمن اصلابه صابون های عطاریااطمینان ندارم البته هرطورکه خودت صلاح می دونی کلا صابون پی اچ پوست روبهم می زنه وپوست روداغون می کنه  ولی اگه قصدت استفاده ازصابونه یه بلاگری که من خیلی بهش اعتمادارم یه پیجی معرفی کردکه صابون های گیاهی دست سازدارن ودرصدرضایتشون هم بالاس چرت وپرت نیستامن خودم روپوست خیلی حساسم اسم پیجاشونومیدم خودتم تحقیق کن پیج بلاگری که معرفی کردhaircare_sigand

پیج صابونedennaturalbeauty

واقعا میشه عکس پوستتو بدی عزیزم..چند وقت زدی .چندماهه جواب دادا روزی چند بار زدی

روزی دو بار میزنم صبح و شب .بعدش کرم ضد چروک 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

ولی کلاً یه چیزی بگم برای اینکه پوست خوبی داشته باشی باید روتین پوستی داشته باشی یعنی صبح و شب صورتت رو با یک شوینده بشوری و بعدش مرطوب کننده مناسب پوستت بزنی و اگه میری بیرون یا خونتون نورگیره از ضدآفتاب استفاده کنی اینا اساس یک روتین پوستیه داشتن اینا خیلی مهمه بقیه چیزها مثل سرم پوستی مثل تو تونرمکمل هستند و حتی میتونی ضد جوش هم داشته باشی برای جوش هات