2777
2789
عنوان

تاپیک مهربانی😙

4600 بازدید | 713 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

خواستم یه کارِ خوب واسه نی نی سایتیا انجام بدم دیدم هیچ کاری از دستم برنمیاد تصمیم گرفتم واسه کسایی که خواستن براشون دعای خاصی خونده بشه اون دعای خاصو بخونم .(تا جایی که در توانم باشه)

تا شاید گرشون باز شه یا حداقل دلشون شاد شه که یکی به درخواستشون عمل کرده و دعاشون کرده.

واسه هرکی خوندم صداش میکنم تو تاپیکم.

برای همه نی نی سایتیا

از خداوند بزرگ،سلامت،ثروت،مال،همسرخوب،اولاد سالم و صالح،خیر،برکت،ایمان مستقر،یقین کامل،عمل صالح،هدایت،خوشبختی،آرامش،آسایش،فراخی،نعمت های مادی و معنوی تمام و کمال و مداوم ،بهترین زندگی در دنیا و بهترین جایگاه در آخرت و رسیدن به همه خواسته هاشون،اجابت تمام دعاهاشون،رفع تمام گرافتاری هاشون،برآورده شدن تمام  حاجاتشون و همه ی بهترین ها رو خواستارم.

در دنیا و برزخ و آخرت خوشبخت و خوشحال و راضی باشید.

لازم دیدم علت قفل کردن تاپیک را برای حفظ حقوق و احترام خوانندگان توضیح دهم.

1.چون افراد مختلف با شرایط روحی متفاوت و اعتقادات متفاوت، و با شرایط روحی متفاوت ،خواننده نی نی سایت هستند دوست ندارم ناخواسته مطلبی بنویسم  تا باعث ناراحتی احتمالی  کسی نشود و ممکن است مطالبی از جانب خوانندگان زیر پست نوشته شود که جواب ندادن به آنها نوعی بی ادبی تلقی شود .

2.چون افرادِ دیگر ،ممکن است مطالبی را درج کنند که  ناخواسته باعث ناراحتی احتمالی کسی شود و از آنجا که اینجانب ایجاد کننده تاپیک میباشم و به طور غیر مستقیم ممکن است مسئولیت آن نوشته ها و ناراحتی ها به گردن من هم باشد.

با اجازه تاپیک را قفل میکنم.

سپاس از همه کسانی که خداوند توفیق داد برای آنها یه دعای کوچیک بکنم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

@عطرنرجس1400  

سلام.شما سوال منو جواب دادین و بهم یاد دادین پس اولین هدیه متعلق به شماست..گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه .امیدوارم صلاح خداوند و آرزوی شما یکی بشه.

در دنیا و برزخ و آخرت خوشبخت و خوشحال و راضی باشید.

براتون پنج صلوات فرستادم.🌷

@__leilungoli__  

سلام.امضای شمارو خوندم و براتون صلوات فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه .امیدوارم صلاح خداوند و آرزوی شما یکی باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@marya1379  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای شادی روح پسرتون فاتحه فرستادم.خدا روحشو قرین رحمت کنه و به دل شما صبر بده..گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه .

@801380  

سلام.امضای شمارو خوندم و براتون سلامتی پدرو مادرتون صلوات فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه .

@shamim67  

سلام.امضای شمارو خوندم و براتون صلوات فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه .امیدوارم صلاح خداوند و آرزوی شما یکی باشه.

@pretty2002  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای عاقب به خیری پسراتون صلوات فرستادم.
 گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه .

‍  

@گوهرتنها  

@nargesiiii  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای صاحب خونه شدنتون
 فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه .

@مهشید_نظری  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای سلامتی مادرتون صلوات
 فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه .

@گوهرتنها     سلام.امضای شمارو خوندم و براتون صلوات فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمی ...

سلام عزیزم ممنونم  الهی حاجت روا بشی من با یه کاربر دوستم اینجا اسمش @درتاج  باباش رو دکترا جواب کردن براش دعا کن 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

@درتاج  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای سلامتی پدرو خواهرتون
 فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه .امیدوارم صلاح خداوند و آرزوی شما یکی باشه.

@delkhastehhhhh  

‍ سلام.امضای شمارو خوندم و براتون صلوات
 فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه ان شالله.🌷

@parzhak  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای خونه دارشدنت صلوات
 فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه ان شالله.🌷