بسم الله الرحمن الرحیم
خواستم یه کارِ خوب واسه نی نی سایتیا انجام بدم دیدم هیچ کاری از دستم برنمیاد تصمیم گرفتم واسه کسایی که خواستن براشون دعای خاصی خونده بشه اون دعای خاصو بخونم .(تا جایی که در توانم باشه)
تا شاید گرشون باز شه یا حداقل دلشون شاد شه که یکی به درخواستشون عمل کرده و دعاشون کرده.
واسه هرکی خوندم صداش میکنم تو تاپیکم.
برای همه نی نی سایتیا
از خداوند بزرگ،سلامت،ثروت،مال،همسرخوب،اولاد سالم و صالح،خیر،برکت،ایمان مستقر،یقین کامل،عمل صالح،هدایت،خوشبختی،آرامش،آسایش،فراخی،نعمت های مادی و معنوی تمام و کمال و مداوم ،بهترین زندگی در دنیا و بهترین جایگاه در آخرت و رسیدن به همه خواسته هاشون،اجابت تمام دعاهاشون،رفع تمام گرافتاری هاشون،برآورده شدن تمام حاجاتشون و همه ی بهترین ها رو خواستارم.
در دنیا و برزخ و آخرت خوشبخت و خوشحال و راضی باشید.
لازم دیدم علت قفل کردن تاپیک را برای حفظ حقوق و احترام خوانندگان توضیح دهم.
1.چون افراد مختلف با شرایط روحی متفاوت و اعتقادات متفاوت، و با شرایط روحی متفاوت ،خواننده نی نی سایت هستند دوست ندارم ناخواسته مطلبی بنویسم تا باعث ناراحتی احتمالی کسی نشود و ممکن است مطالبی از جانب خوانندگان زیر پست نوشته شود که جواب ندادن به آنها نوعی بی ادبی تلقی شود .
2.چون افرادِ دیگر ،ممکن است مطالبی را درج کنند که ناخواسته باعث ناراحتی احتمالی کسی شود و از آنجا که اینجانب ایجاد کننده تاپیک میباشم و به طور غیر مستقیم ممکن است مسئولیت آن نوشته ها و ناراحتی ها به گردن من هم باشد.
با اجازه تاپیک را قفل میکنم.
سپاس از همه کسانی که خداوند توفیق داد برای آنها یه دعای کوچیک بکنم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.