2777
2789
عنوان

تاپیک مهربانی😙

| مشاهده متن کامل بحث + 4610 بازدید | 713 پست
@hany0123     سلام.امضای شمارو خوندم و برای آرزوهات صلوات  فرستادم.گناهکارمو دعام م ...

مرسی اینقدر مهربونی 

قطعا خدا ۱دای مهربونی‌مثل تورو میشنوه 

دلت شاد و حاجتت روا

.

@delaramjooooooon  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای حال دلت صلوات
 فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه ان شالله.🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@۱۲۳۴۵۶samyr  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای خودت و دخترت
 فرستادم.گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه ان شالله.🌷

@بانوترکمن1234  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای خونه دارشدن و حل مشکلت صلوات

@بستنی_با_طعم_پرتقال  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای حل مشکللت ریز و درشتت صلوات

@hesekhooooob  

سلام.امضای شمارو خوندم و برات صلوات

@آنه_شرلییییییی  

سلام.امضای شمارو خوندم و برات صلوات و حمد
 فرستادم..گناهکارمو دعام مستجاب نمیشه اما دعا از زبان دیگران زودتر بالا میره اگر خدا اراده کنه ان شالله.🌷

@دختربلا۱۲۳  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای خونه دار شدنت صلوات

@۱۲۳۴۵۶samyr     سلام.امضای شمارو خوندم و برای خودت و دخترت  فرستادم.گناهکارمو دعام ...

علیکم السلام ممنون گلم چقدر خوشحالم کردی من هم برای شما ۵ تا به نیابت ۵ تن صلوات فرستادم امیدوارم خدا مشکلتو حل وفصل کنه🌹🙏😍

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
@دختر_تنهای_شهر     سلام.امضای شمارو خوندم و برای رسیدن به کسی که دوستش دارین صلوات &nb ...

بی زحمت  شبنم۱۳۶۳رو هم صدا بزنید

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

@شبنم1363    

سلام.اینجا تاپیک مهربونیه و من واسه کسانی که تو امضاشون دعا خواستن ذکری که خواستن میفرستم اگر قابل باشم.هدف خوشحال کردن دل یه آدمه.اجابتش با خداست و من گناهکار.

شمارو دوستان معرفی کردن من تو امضاتون ندیدم اما براتون صلوات

@rahaa73  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای دل تنگت و همه دلتنگا صلوات

@Hasti17  

سلام.امضای شمارو خوندم و برای حاجتت صلوات