2777
2789
عنوان

خانومای ترک (اورمیه تبریز زنجان مراغه و..)بیایین ببینم چن نفرین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 64 پست
بشیرگلیر منده گلدیم😄

چکلین کنارا😂😂😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیا به...همون نیه بع هس لهجه ها فرق میکنه

آهااان... باتشکر

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
دوسلا من چوپن اوقلو اریمینن ساواشمشام ایستیم تلافی الیم حرص ورم نینیم

وای اولدوم گولمخدن🤣🤣🤣🤣هیساد گد قشح آچخ بپوش جلوش گد اویانا گد بویانا ای حیص یسین هااا

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍
سایت به این بزرگی ۱۸ نفر بقیه کجا هستین بیایین پرچم ترکارو ببرین بالا  یاشیسین آدربایجان مارال ...

من ی بار تاپیک زده بودم همین ترکا ...بخدا پربازدید شد لامصب...🤣🤣🤣

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍
من اورمیم..نمیدونم گفتم مراغه رو هم ذکرکنم😂😂😂

😁👍

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
یوخ اخه اله ادام دلی با هوسلنه دورای ورای اولم😁 ایستیم واقعا یانا یاخلا

والاه من دعوا سالامارام اویزه😂😂😂اوجور ددیم اخیردا باریشاسیز😁😁😁