2777
2789
عنوان

خانومای ترک (اورمیه تبریز زنجان مراغه و..)بیایین ببینم چن نفرین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 64 پست
بشیرگلیر منده گلدیم😄

ای چکیلین بشیررر گلیررر جاناااا خوش گلیرر

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سن خوش گلدین هارالیسان

ساغولاسان

تبریزدیم سن هارالیسان؟

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
اون ایالت مراغه چی بود وسط ارومیه و تبریز و زنجان؟😁😁 خودت مال مراغه ای؟؟

من اورمیم..نمیدونم گفتم مراغه رو هم ذکرکنم😂😂😂

عاشق ریپلایم 😍😍😁😁با ریپلایتون خوشحالم کنین😋هرجاتاپیک جنجالی شد تگم کننننننین🙂🙂🙂باتچکررررررررر منتظرتگ و ریپلایتونم😍
گلدیم ‌‌گوزوم اوسته 😅روی چشم  قوربان اولوم تورکی قیزلارا ۰😍 با افتخار ترک هشترودی البته پدر ...

چوووخ خوش گلدیززز خانیممم.یاشاسین ترک ملتی😊😉🥰😍

داوا نیا به

داوا نیه؟

منظور جمله اتو فهمیدم ولی نیابه رو نتونستم بخونم. چه کلمه ایه. یعنی چی؟؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
داوا نیا به

والا چوخلاره دعوا اخداریر اخ

داوا نیه؟ منظور جمله اتو فهمیدم ولی نیابه رو نتونستم بخونم. چه کلمه ایه. یعنی چی؟؟

نیا به...همون نیه بع هس لهجه ها فرق میکنه

😂😂کدوم شهره مال کجاست

😁مال استان اذربایجان شرقی هست

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
منده زنجانیام  سیز هایانینانسیز

کجای زنجانی خودش یا شهرستاناش؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم