خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم نوبل کینگ دکمه برای اینکه انتخاب کنیم حرارت از بالا باشه یا پایین یا هردو رو داره؟
اخه بعضی توسترا نداره
میخاستم ببینم نوبل کینگ داره
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
عزیزم با توجه به امضاتون من یه ضدافتاب میخوام ک هم سفید کنه همم وقتی میزنم صورتم جوش نزنه
چی پیشنهاد میکنین
به هیچ وجه ضدافتاب رنگی نزن چون پوست رو لک میندازع ب مرور ضدافتاب ام ان دی با spf50استفاده کن خواست ...
قیمتش چقدره؟